Pátek 26. dubna 2024
Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav
Polojasno 14°C

Po nehodě zůstali čtyři sirotci: Řídil auto smrti Lukáš? Zběsilou jízdou se chlubil

Autor: max - 
8. srpna 2016
05:00

Jezdil jako šílený a bylo jen otázkou času, kdy se stane tragédie. Tak se v Horažďovicích na Klatovsku mluví o Lukášovi K. Ten v případu tragické nehody, při níž u Velkého Boru zemřeli rodiče čtyř dětí, podle policie figuruje jako spolujezdec, v městečku se ale povídá, že řídil.

Za spekulace, které na jeho účet v obci kolují, si podle všeho může mladík sám. Pro policisty je to totiž známá firma a v minulosti měl už zákaz řízení. „Boural už tolikrát, že to nedokážu ani spočítat, bohužel to jednou muselo dopadnout špatně. Rozbil už tolik aut a vždycky to přežil, tyhle lidi mají prostě štěstí,“ řekla Blesk.cz jeho známá.

Že si z nehod nic nedělal a měl z nich legraci, ukazuje i jeho aktivita na Facebooku. Tam si obrázky zdemolovaných aut vystavoval dokonce s odkazem na články, které o jeho karambolech vyšly v Klatovském deníku.

Na svém profilu zveřejnil také fotku tachometru svého BMW. Pravděpodobně jde o stejný vůz, který v neděli u Velkého Boru smetl manželskou dvojici z Rokycanska. Ten si pořídil před pěti lety poté, co jiné BMW zničil při nehodě. Ručička na snímku ukazuje přes 210 km/h, s čímž je ale mladík podle komentáře zjevně nespokojený. „Starý pálilo 245, no tož, všechno bude,“ píše.

Kolik tachometr ukazoval před osudnou srážkou, policie zatím nezveřejnila. Potvrdila už ale, že příčinou tragédie byla právě nepřiměřená rychlost. Ač jsou horažďovičtí přesvědčení o opaku, vyšetřovatelé zatím nadále pracují s verzí, že za volantem v osudnou chvíli seděla Lukášova přítelkyně Maruška. I v takovém případě ale vidí místní v mladíkovi spoluviníka. „Jestli skutečně řídila ona, tak ji k tomu vyhecoval,“ myslí si. Dívka se totiž prý řízení a rychlosti bála.

honza.plz ( 8. srpna 2016 18:28 )

Stát se to asi může,ale jen jednou.pokud tenhle zmr...pokoušel osud a vzal život nevinným lidem.ve vteřině zničil fungující rodinu.tak mu přeji tu nejpomalejší smrt!!!ani sebemenší lítost ty dva nevyjádřili!!!

romkavbase ( 8. srpna 2016 16:55 )

Takových debilů co neumějí řídit svá "rychlá auta" je v tomhle absudistánu víc jak šafránu.S takovou na ně brzy dojde taky. Jen je škoda, že místo toho auta do kterého vrazili tam měl být strom

hedvicka ( 8. srpna 2016 13:04 )

Co naše policie, soudy? To nikdo nepředpokládal, že takový zme.tek nedá pokoj, dokud něco pořádného nevyvede? Co se s tím zme. To takového zme. museli nechat dojít až tak daleko? Nešlo tomu zabránit? Ale samozřejmě že šlo. Stačí pouze využít k tomu příslušný zákon a vězte, že zákony máme.

hanka666 ( 8. srpna 2016 11:34 )

Odporný ksicht, šutrákem přes držku. Z posledních trenek bych ho stáhla, ten by neměl haj..zl ani na rohlík.

dfghjk ( 8. srpna 2016 10:59 )

Samozřejmě ty kydy nečtu, ale komentář si neodpustím (už poněkolikáté): Když už se bulváre nestydíš se na takových tragediích pást, mohl bys také sirotkům nějak přispět, co blesku? K tomu nám něco řekni!

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání