Sobota 27. dubna 2024
Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav
Polojasno 14°C

Děvčátku zemřeli oba rodiče při bouračce: Natálka (2) má rozdrcený obličej!

Autor: zb, hra - 
4. srpna 2016
05:00

Přežila nehodu, při které zahynuli její rodiče. Natálka (2) už není v ohrožení života. Nemá ani poškozený mozek. Náraz jí ale rozdrtil obličej. Je pod utišujícími léky a čeká na operace.

Dívka jako jediná přežila havárii, při které do jejich auta Peugeot 406 u Velkého Boru nabouralo velké BMW. Jeho osádce se nic nestalo, rodiče holčičky Vladimíra (†43) a Luboš (†42) byli na místě mrtví. Natálku odvezl vrtulník ve vážném stavu do nemocnice v Plzni.

„Je stabilizovaná. Má rozdrcené lícní kosti a nos. Zlomenou má také čelist. Bude muset podstoupit operace. Možná dvě, ale to se ještě přesně neví. Zatím se rozhoduje, co bude. Jsou u ní specialisté,“ řekl včera Blesku nejstarší z bratrů Luboš (21).

Natálka byla v okamžiku střetu aut připoutaná v dětské sedačce. Náraz jí těžce poranil obličej, nikoliv ale hlavičku. „Mozek zůstal naštěstí nepoškozený. Také základní smysly, jako je zrak, sluch, čich, jsou v pořádku,“ zdůraznil bratr Luboš.

Natálka leží ve fakultní nemocnici v Plzni. „Po nehodě jsme hned za ní jeli. Je utlumená analgetiky, aby netrpěla bolestmi a neměla snahu z postýlky vstávat. Je v klidu a nemluví,“ dodal Luboš.

Kdo vlastně řídil BMW?

Nehoda u Velkého Boru otřásla i Horažďovicemi, odkud byla posádka BMW. Lidé se dohadují, kdo seděl za volantem smrtícího vozu. Podle prvotní verze Ukrajinka (26). Spolu s ní byl ve voze Lukáš K. z Horažďovic.

V městečku ale kolují fámy, že za volantem mohl sedět právě Lukáš K. „Jsou toho plné Horažďovice, že řídil on. Prý to ukázaly i otlaky bezpečnostních pásů krátce po nárazu. Když sedíte jako řidič, máte je po nárazu jinde, než když jste připásaný jako spolujezdec. On zbořil už dříve několik aut,“ řekla Blesku dívka ze sousedství. Na obranu Lukáše K. nechtěla mluvit ani jeho matka, která bydlí ve vedlejším bytovém domě. „Už toho bylo dost,“ řekla pouze.

Klidek ( 4. srpna 2016 19:12 )

Já? Kdepak, to musíš o kousek na jihozápad. A ty?

anna1234 ( 4. srpna 2016 11:43 )

.. opravdu ti přijde, že nám na silnicích chybí násilí? Ani se mi nechce věřit, že to myslíš vážně

alusinek ( 4. srpna 2016 11:23 )

Hlavně ať je viník potrestán o to tu jde.Chudáci děti,rodiče jim nikdo již nevrátí.

pragmatik ( 4. srpna 2016 11:21 )

Dobruška? Podle mluvy.

Klidek ( 4. srpna 2016 10:49 )

Spíš ho říděj takový co si myslí, že jom patří silnice. Přeháněj, myslej si, když jedu v bavoráku, patří mi silnice.

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání