Neděle 5. května 2024
Svátek slaví Klaudie, zítra Radoslav
Oblačno, déšť 21°C

Manželé zahynuli při nehodě u Horažďovic: Zůstali po nich čtyři sirotci

Autor: lm, ČTK, sch - 
2. srpna 2016
10:57

Dva mrtví manželé (†42 a †43) a jedno těžce zraněné dítě (3). To je tragická bilance nedělní nehody u Horažďovic, kterou nejspíš zavinila mladá řidička (26) protijedoucího BMW. Nehoda je navíc o to smutnější, že po mrtvých rodičích z Rokycanska zbyli celkem čtyři sirotci.

Ke tragické dopravní nehodě došlo v neděli po 20:00 na silnici druhé třídy číslo 188 z Horažďovic přes Nepomuk do Plzně. Podle dosavadního vyšetřování policie ji způsobila 26letá řidička BMW, která jela v protisměru. Při projíždění pravotočivé zatáčky nepřizpůsobila rychlost jízdy, nezvládla řízení a vozidlo se dostalo do smyku, řekla ČTK policejní mluvčí Dagmar Jiroušková.

Vůz řidičky čelně narazil do osobního automobilu značky Peugeot, který řídil 42letý muž. Ten i jeho o rok starší manželka na místě zemřeli. V autě s nimi cestovala i jejich tříletá dcerka, kterou s úrazem hlavy přepravil vrtulník na jednotku intenzivní péče plzeňské fakultní nemocnice. Mluvčí plzeňské fakultní nemocnice případ s ohledem na věk dítěte nechtěla komentovat, podle informací ČTK se ale holčičku lékařům podařilo zachránit.

Nehoda je bohužel o to smutnější, že manželé měli kromě holčičky ještě další tři děti, ze kterých jsou nyní sirotci. Informaci přinesl klatovský Deník.

Řidička BMW, u níž byl vyloučen alkohol, i její spolujezdec vyvázli bez zranění. Nehodou se nyní zabývají klatovští kriminalisté.

kdoasi ( 2. srpna 2016 21:35 )

100% souhlas!

bullshit ( 2. srpna 2016 18:00 )

Souhlas s dilina, již léta zjišťuji že opravdu většinou BMW mají docela blbci a kreténi. Nevím jak to, ale tato značka je přitahuje. Ještě Mercedes a Oktávka nejlépe v TDI ale tam jsou paka řidčeji. Doplní to čapka s kšiltem dozadu, zapnuté mlhovky v slunečném dnu a je vymalováno.

dylina ( 2. srpna 2016 16:36 )

Všimli jste si,že největší kreténi jezdí v BMW?

krdasseneda ( 2. srpna 2016 16:14 )

Jo,ale na hlavu

sores ( 2. srpna 2016 16:05 )

 Teď by se ta ču.b.ka měla postarat o ty sirotky!!! Nebo ať se vrátí na Ukrajinu a zabíjí si tam své lidi. Jsem zvědav kolik dostane let basy, doufám že bude bručet hodně dlouho, s.vi.ně.

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání