Neděle 28. dubna 2024
Svátek slaví Vlastislav, zítra Robert
Polojasno 22°C

Po autonehodě zůstali čtyři sirotci: Vůz smrti možná řídil někdo jiný

Autor: shp - 
3. srpna 2016
20:26

Všechno bylo možná jinak! O nehodě v Horažďovicích na Plzeňsku, při níž zemřeli rodiče čtyř dětí, z nichž jsou nyní sirotci, promluvili známí posádky druhého auta. Ta vyvázla z autonehody bez větší újmy. Přítel Ukrajinky (26), která údajně řídila, měl za volantem již mnoho problémů. Lidé se dokonce myslí, že mohl řídit on a po nehodě se za volantem s přítelkyní vyměnit.

Vozidlo, které dostalo smyk a vjelo do protisměru, podle informací TV Prima patří muži, který má za sebou několik vážných nehod, a dokonce měl již přijít o řidičský průkaz. „Jezdí jako dobytek, když to takhle řeknu. Zrovna jsme si říkali, že to co nevidět rozstřelí. Já vím o dvou případech tady v Horažďovicích, kdy vlastně zmrzačil skoro naši kamarádku,“ řekla televizi známá muže.

Policistům dotyčný po autonehodě řekl, že řídila jeho přítelkyně. Jenže to je podle jeho známých téměř vyloučené. Žena se prý silného vozu bála a za jeho volant by si údajně nesedla. „Ta holka nejezdí rychle. Myslím si, že ten kluk…,“ naznačila jeho známá. Mezi místními se navíc šíří spekulace, že muž měl po nehodě podezřelou modřinu.

Ta prý byla na hrudníku od bezpečnostního pásu. Místní si šeptají, že vedla od levého ramene na pravou část břicha, což by nasvědčovalo tomu, že řídil právě on. Policie vyšetřuje tedy i možnost, že si posádka vyměnila po autonehodě místa. V druhém voze zemřeli rodiče a jejich dvouletá dcerka byla vážně zraněna.

Natálka byla vymodlené dítě. Měli doma už tři kluky, ale maminka si přála ještě holčičku. Ta na ni byla hodně fixovaná a nehnuly se od sebe na krok,“ řekla Blesk.cz jedna z místních žen. O holčičku se nyní musí postarat její tři bratři ve věku od 12 do 21 let.

dfghjk ( 4. srpna 2016 08:55 )

Jen zopakuji, co jsem k tomu napsal včera: To je pane pastva pro bulvární hyeny, že ano blesku!? A zdalipak sirotkům něčím přispěješ?

gabreta ( 4. srpna 2016 06:34 )

To je určitě ten hodnej Ukroš, kterej by nepodváděl!!

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání