Pátek 26. dubna 2024
Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav
Polojasno 14°C

Nevěřím, že to udělala, říká máma údajné řidičky. Způsobit měla nehodu, po níž zůstali 4 sirotci

Autor: hra - 
5. srpna 2016
05:07

Nehoda u Velkého Boru, při které zemřeli v neděli rodiče čtyř dětí, otřásla obcí Chanovice. Právě tam bydlí Ukrajinka (26), která údajně smrtící BMW řídila. Lidé v obci ale této variantě odmítají věřit.

Mladá žena, které přátelé říkají Maruška, od tragédie s nikým nekomunikuje. Je na prášcích a nemluví ani se svými nejbližšími. „Je na tom špatně. Nevěřím, že to udělala. Nikdy s ní nebyly problémy. Odmalička mi všichni za takovou dceru děkovali. Ve škole se výborně učila,“ řekla s pláčem Blesku maminka údajné řidičky.

Že dívka vzala vinu na sebe a BMW řídil její přítel Lukáš K. z Horažďovic, si myslí mnozí obyvatelé Chanovic. Maruška podle nich pochází ze slušné rodiny. Její rodiče se do západočeské obce přistěhovali už před lety.

„Žijí tady dlouho, po celou dobu chodí do práce, nikdy s nimi nebyl problém. Našetřili si na byt. Chlapi říkali, že ona jezdila velmi opatrně, bála se, zato ten její přítel byl auty posedlý. Jezdil do práce bez řidičáku, jezdil rychle, i tady,“ řekl místní Václav Chaluš.

Potvrdil tak nepřímo mínění, které mají o Lukášovi K. i jeho sousedé v Horažďovicích. Podle nich je v podmínce, proto na sebe zřejmě vzala vinu jeho přítelkyně. Jezdil rychle, už naboural několik aut a za volant usedal i poté, co přišel o řidičák.

ninga ( 5. srpna 2016 17:17 )

Z "ukrajinské šlápoty" máte rázem naivní oběť vyčůraného Čecháčka.

schelly ( 5. srpna 2016 17:05 )

To je špatně napsané. Ne, že tomu paní nevěří, ale že tomu paní nechce věřit. Kdo by taky chtěl žít s tím, že jeho dítě zabilo rodiče čtyř dětí.

KooKoo ( 5. srpna 2016 16:49 )

Pokud to vzala na sebe, tak je pitomá..

sores ( 5. srpna 2016 16:44 )

Hlava mi nebere, jak lidi co zabijí druhého svou vinnou s tím mohou dál žít!!! Můj život by stál už za prd. Měla by se teď po celý svůj život o ty sirotky finančně postarat, vše jim platit a živit je,s.vi.ně h.nu.snáááá.

moist ( 5. srpna 2016 14:11 )

Poslala bych ji na detektor lži, bylo by jasno hned. Na druhou stranu, mohl ji ten dement vyhecovat, že ji naučí řídit "pořádně" a opravdu mohla řídit ona a i za takové chyby se platí vysoká cena...

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání