Středa 24. dubna 2024
Svátek slaví Jiří, zítra Marek
Zataženo, déšť se sněhem 7°C

Tři pasažéři vyletěli při bouračce z lady jako hadrové panenky. Neměli pásy

Autor: shp - 
11. srpna 2016
16:36

Myslel si, že za volantem zvládne všechno. Zběsilý ruský řidič Leonid Mukhin (†20) ve voze značky Lada agresivně předjížděl jiné auto a v protisměru se srazil s náklaďákem. Byť ho hazardní jízda stála život, jeho tři spolujezdci bouračku zázračně přežili. Neměli zapnuté bezpečnostní pásy a z lady vyletěli jako hadrové panenky.

Tohle je jedna z nejšílenějších autonehod natočených kamerou i na poměry děsivých bouraček na ruských silnicích, které jsou často v dezolátním stavu. Došlo k ní poblíž města Volosovo.

Záznam ukazuje, že na vině byl jasně Leonid. Vůz, v němž byla kamera, která hroznou srážku natočila, zběsile předjížděl, poté dostal smyk a srazil se s náklaďákem v protisměru. To byl jeho konec.

Při srážce se lada rozletěla na kusy. Tři spolujezdci z ní vylétli jako by byli hračky. Poté zůstali ležet bezvládně na silnici. Nestáli při nich všichni svatí, život jim zachránilo to, že neměli zapnuté pásy.

Anastasia Gerasimova (21), Dmitrij Čapov (26) a Anatolij Merkulov (19) utrpěli vážná zranění, ale budou žít. Řidič Leonid, který jako jediný pás zapnutý měl, zemřel po převozu do nemocnice.

y1xcvbnm ( 11. srpna 2016 19:29 )

Dobré ale myslím že lada nebourala jen stála opodál.

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání