Sobota 20. dubna 2024
Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra
Oblačno, déšť 8°C
Nejčtenější
na Blesk.cz

V Sokolově srazil řidič 4letou holčičku na přechodu: Policie po neznámém pachateli pátrá

V Sokolově srazil řidič 4letou holčičku na přechodu: Policie po neznámém pachateli pátrá. (ilustrační foto)
V Sokolově srazil řidič 4letou holčičku na přechodu: Policie po neznámém pachateli pátrá. (ilustrační foto)  (Autor: Čtenář Blesku, David Malík)
Autor: dce - 
18. srpna 2016
09:08

Neznámý řidič srazil v Sokolově za bílého dne teprve čtyřletou dívenku. Od nehody, ke které došlo přímo na přechodu pro chodce, ujel, aniž by zpomalil. Holčička skončila v nemocnici. Policisté po pachateli i svědcích nehody pátrají.

K nehodě došlo v úterý v Sokolově na ulici Závodu Míru. Bylo před půl dvanáctou dopoledne, když na přechod u křižovatky s ulicí Jelínkova vjelo auto. Řidič si vůbec nelámal hlavu, že po něm zrovna přechází i žena s teprve čtyřletou holčičkou.

Svou jízdou je řidič ohrozil a došlo ke střetu levého zpětného zrcátka s hlavou dívenky. Nezjištěný řidič následně z místa nehody odjel, aniž by si splnil povinnosti účastníka dopravní nehody,“ uvedla policejní mluvčí Kateřina Krejčí.

Sokolovští dopravní policisté se obrací na širokou veřejnost o pomoc. Žádají případné svědky této dopravní nehody, aby jakékoliv informace, které pomohou při vyšetřování, volali na bezplatnou telefonní linku 158,“ dodala Krejčí.

mirkli ( 18. srpna 2016 10:26 )

Stát se to může každému, nevíme jakým způsobem žena s dítětem vstoupila do silnice. Do vyšetření nehody, bych její vznik nekomentoval. Ale že to prase ujelo, by mělo dostat pár let na tvrdo.

lalia ( 18. srpna 2016 09:26 )

Na přechodu?Tak to je vrchol!Doufám,že ho vypátrají a trest ho nemine,takový člověk nemá na silnici co dělat!

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání