Sobota 20. dubna 2024
Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra
Oblačno, déšť 8°C
Nejčtenější
na Blesk.cz

Řidič srazil mladou maminku s kočárkem a ujel: Viníkovi hrozí až pět let

Řidič srazil mladou maminku s kočárkem a ujel: Viníkovi hrozí až pět let (ilustrační foto).
Řidič srazil mladou maminku s kočárkem a ujel: Viníkovi hrozí až pět let (ilustrační foto).  (Autor: Foto www.krimi-plzen.cz)
Autor: ČTK - 
11. srpna 2016
10:40

Přerovští policisté pátrají po neznámém řidiči, který minulý týden v pátek srazil v Přerově na přechodu pro chodce osmnáctiletou těhotnou ženu s kočárkem. Při pádu žena kočárek strhla. Z místa nehody pachatel ujel, aniž jí poskytl pomoc. 

Žena utrpěla lehké zranění, dvouleté dítě vyvázlo bez zranění. S žádostí o pomoc se policisté obracejí také na veřejnost. „Řidiči hrozí za neposkytnutí pomoci až pět let vězení,“ řekla přerovská policejní mluvčí Miluše Zajícová.

Nehoda se stala v pátek ve 20:15 v ulici Velká Dlážka. Řidič jel v osobním autě tmavé barvy ve směru na Předmostí. „Na přechodu pro chodce u hotelu Strojař zachytil levou boční částí vozidla přecházející těhotnou osmnáctiletou chodkyni, která před sebou tlačila kočárek s dítětem. Po střetu s vozidlem žena upadla na vozovku v blízkosti ostrůvku a strhla s sebou i kočárek,“ uvedla policejní mluvčí.

Řidič z místa nehody ujel ve směru své jízdy, aniž sražené ženě poskytl první pomoc, uvedla policie. Žena byla i s dvouletým dítětem převezena do přerovské nemocnice. Policisté případ vyšetřují pro podezření z trestného činu neposkytnutí pomoci řidičem dopravního prostředku. Žádají případné svědky události, kteří by mohli k vozidlu a řidiči poskytnout jakékoliv informace, aby se obrátili na linku 158.

pepen ( 11. srpna 2016 11:11 )

Na přechodu vidí zmetek ženu s kočárkem-porazí jí a z místa odjede!!!To svědčí o tom,že v této zemi je něco prohnilého!!!Český národ je jedním z nejhorších,co se týče slušnosti!!!!V Holandsku-když se blíží chodec k přechodu pro chodce-řidič okamžitě zastaví.Zpřísnil bych tresty a obnovil trest smrti!!!!Zmetka bych zbičoval a za volant by si už nesedl!!!Tam nemá co dělat!!!

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání