Pátek 26. dubna 2024
Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav
Polojasno 14°C

Nehoda, po které zůstali 4 sirotci: Maruška a Lukáš z auta smrti byli na rally den před tragédií

Autor: max - 
11. srpna 2016
13:40

Hodná, tichá dívka a místní průšvihář. Tak popisují obyvatelé Horažďovic na Klatovsku dvojici, která seděla v BMW, které minulou neděli smetlo vůz rodičů čtyř dětí z Rokycanska.

Ačkoli se šestadvacetiletá Maruška policii přiznala, že auto řídila ona, v městečku na jihozápadě Čech tomu téměř nikdo nevěří. Lukáše K. dohnala jeho minulost a panuje přesvědčení, že smrt manželů musel způsobit on.

„Boural už tolikrát, že to nedokážu ani spočítat, bohužel to jednou muselo dopadnout špatně. Rozbil už tolik aut a vždycky to přežil, tyhle lidi mají prostě štěstí,“ řekla Blesk.cz dívka, která dvojici zná.

To Lukášova přítelkyně Maruška se prý rychlosti i samotného řízení bála. „Je jeho pravý opak, taková tichá, hodná a slušná. Nechodí s ním ani po hospodách. Jestli opravdu řídila ona, tak ji k tomu vyhecoval,“ dodala její kamarádka.

Místní je spolu prý naposledy viděli den před tragédií. V sobotu se na Horažďovicku jela Rally Agropa a Lukáš si rychlá auta nemohl nechat ujít. Den nato bohužel zřejmě následkem jejich zběsilé jízdy zemřeli u Velkého Boru dva lidé.

Mladá Ukrajinka, která tvrdí, že vozidlo řídila, se po nehodě zhroutila. „Bere prášky na nervy a s nikým nekomunikuje,“ řekla kamarádka.

 

Buďte první, kdo se k tématu vyjádří.

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání