Pátek 26. dubna 2024
Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav
Oblačno, déšť se sněhem 9°C
Nejčtenější
na Blesk.cz

Tragická nehoda u Horažďovic: Bráškovi o smrti rodičů řekli až po týdnu

Autor: dce - 
8. srpna 2016
20:01

Tragická nehoda u Horažďovic si posledního července vyžádala dva lidské životy. Vladimíra (†43) a Luboš (†42) po sobě zanechali čtyři sirotky. Nejmladšímu bráškovi to jeho starší sourozenci řekli až po týdnu, když se vrátil z fotbalového soustředění, kam ho rodiče na své poslední cestě vezli…

Luboš chtěl nejmladšího syna Nicolase odvézt na fotbalové soustředění do Rohanova na Šumavě sám. Nakonec se k němu na poslední chvíli připojila i jeho manželka Vladimíra s dvouletou dcerkou. Při zpáteční cestě je ale u Horažďovic ze silnice smetlo BMW, které měla řídit šestadvacetiletá Maruška.

Oba rodiče byli na místě mrtví, dcerka skončila s rozdrceným obličejem v nemocnici. Celou věc pochopitelně vyšetřuje policie – kdo skutečně vůz řídil a co bylo příčinou nehody, zatím není jasné.

Jejich nejstarší potomci Luboš a Zdeněk tak dostali smutný úkol – sdělit zdrcující zprávu mladšímu bráškovi. Vše mu podle serveru Deník.cz řekli až po pěti dnech, kdy se vrátil ze soustředění. „Věděl jsem předem, že je ze soustředění hodně unavený a jak se těší na maminku i tatínka,“ prohlásil Zdeněk.

Tento víkend tři bratři vyrazili na fotbalový turnaj do Siré. „Jsme tu hlavně kvůli Nicolasovi. Pořád jsme ale s dvouletou sestřičkou, která byla při havárii těžce zraněna. Dává se neuvěřitelně dohromady a potvrzuje, že jsme prostě bojovníci,“ dodal Zdeněk.

Obyvatelé Kařezu, kde rodina žila, se podle televize Nova navíc shodují, že jsou připraveni čtyřem sirotkům pomoci, a to i finančně.

jetotak ( 9. srpna 2016 11:33 )

Ale zpravidla umírají ti nepraví, jak je ostatně vidět z tak odporného vyjádření, že.....

maledivy2016 ( 9. srpna 2016 06:15 )

Lidi je jak sračček!

13ka ( 9. srpna 2016 01:46 )

 Přeju hodně sil všem bráškům a všem okolo, , aby se o ně opravdu postarali.

Blbena ( 8. srpna 2016 23:14 )

Hodne sil preji vsem sourozencum

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání