Pátek 10. května 2024
Svátek slaví Blažena, zítra Svatava
Polojasno 18°C

Taxivrah míří k soudu: Nezvládnu se mu koukat do obličeje, bojí se matka oběti

Autor: dce, et - 
11. června 2016
15:17

Už před více jak dvěma lety otřásly Prahou tři vraždy taxikářů. A teď to konečně vypadá, že jejich vrah míří k soudu. Policie ho údajně našla ve vězení. Matka jedné z obětí se nyní obává, že mu při jednání nezvládne pohlédnout do obličeje.

Ačkoliv se případ taxivraha, který v lednu a dubnu 2014 v Praze zabil tři taxikáře, konečně pohnul směrem k soudu, policisté stále odmítají sdělit jakékoliv informace. Ani žalobci podle své mluvčí Štěpánky Zenklové ke kauze nechtějí nic říct: „My to nadále nekomentujeme.“

Podle informací deníku Aha! byl případ vražd Petra S. (†42), Daniela C. (†25) a Milana P. (†58) policií předán státnímu zastupitelství s návrhem na podání obžaloby. Nikdo z blízkých obětí však stále neví, kdo je vrahem. Matka Daniela C. Jitka Sabová vyjádřila své pocity ohledně celé věci na internetu.

„Mám z toho, že míří k soudu na jednu stranu radost, ale zároveň mám strach, aby byl odsouzen. To záleží na soudci. Občas nevěřím, jaké případy jsou schopni smést ze stolu,“ napsala.

Matka uvedla, že ani neví, jestli půjde k soudu. „Nevím, jestli to vydržím psychicky, koukat vrahovi do obličeje. A navíc tam budou číst úplně všechno, jak probíhaly ty vraždy. Ale bylo by dobré, abych aspoň ten konec viděla. A doufám, že dopadne dobře, tedy doživotím,“ doufá Sabová.

„Nečekám lítost. Když dokázal tohle, tak to není člověk, ale bestie,“ dodala žena. Podle všeho už se setkala u výslechu s obhájcem podezřelého.

kravanebeska ( 11. června 2016 21:56 )

montevideo ( 11. června 2016 19:10 )

Já bych taky nezvládla koukat do očí vrahovi svého syna. Proto se divím, že vůbec uvažuje, že k soudu půjde. Vždyť nemusí.

jity ( 11. června 2016 16:18 )

buban: Ptají se jí, tak odpovídá, ale neznamená to, že netruchlí. Proboha proč jste lidi tak zlí?

Nezadat ( 11. června 2016 16:05 )

To já bych mohl úplně klidně,abych se mu trefil přesně do rypáku.

buban ( 11. června 2016 16:03 )

No tak pokud matka oběti "taxivraha" bez problému komunikuje s bulvárem, pak se naskýtá otázka, za kolik bude ochotná komunikovat s vyšetřovateli.

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání