Pátek 26. dubna 2024
Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav
Polojasno 14°C

Máma oběti taxivraha prozradila: Případ se chýlí ke konci!

Autor: ljš - 
13. května 2016
05:00

Stane taxivrah konečně před soudem? Žádné nové oficiální informace v případu sice nejsou, matka jeho poslední oběti je ale přesvědčená, že se ta chvíle blíží. V jednom ze vzkazů, které na internetu posílá svému zavražděnému synovi, napsala, že doufá v doživotí.

Policisté sice v listopadu oznámili, že podezřelého z vražd taxikářů již dopadli, od té doby ale oni i státní zastupitelství zarytě mlčí. Jediným posunem v případu je tak informace televize Prima, že taxivraha kriminalisté dopadli ve vězení, kde sedí kvůli jinému případu.

Dovést je k němu měla jeho DNA, kterou našli ve všech třech vozech. Spekulovalo se ale o tom, že důkazů proti němu stále není dost. Podle matky Daniela C. se ale už datum soudu blíží. „Případ se chýlí ke konci, snad ta zmije jedovatá dostane doživotí,“ napsala ve vzkazu plném bolesti na internetové vzpomínkové stránce.

Ve stejný den tam po dlouhé době přispěl také někdo jiný než sama zdrcená matka. „Ahoj Dádo, chci ti říct, jak nám všem chybíš. Pořád tě očekávám na hřišti, že přijdeš. Tak snad tam taky hraješ fotbal a doufám, že se ti tam daří. Jinak bez tebe ten fotbal je na dvě věci, s tebou hrát bylo jako hrát s Ronaldem nebo Messim. Chybíš tu, Dádo, moc i jako kamarád, bráško,“ napsal Václav Čermák, jeden z Danielových spoluhráčů z fotbalu.

Vraždy tří pražských taxikářů otřásly Českem na jaře 2014. Na počátku února bylo v odstaveném vozidle nalezeno tělo Petra S. (†42). O dva měsíce později pak ve stejnou noc popravil taxivrah další dva muže, Milana P. (†58) a Daniela C. (†25).

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání