Pátek 26. dubna 2024
Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav
Polojasno 14°C

Vrah pošťačky dostal 17 let: Usvědčilo ho to, že je levák!

Autor: kru - 
28. ledna 2016
18:21

Soud poslal na základě nepřímých důkazů do vězení Martina B. (27). Dle soudu právě on v září 2013 brutálně ubil pošťačku Radku ve Skřípově. Usvědčují ho pachové stopy i fakt, že je levák.

Obžalovaného tentokrát k soudu přivedli policejní těžkooděnci. Soudkyně Petra Hajdíková několikrát zopakovala, že se nikdy nenašla smrtící zbraň, klíče od pošty ani ukradených 195 tisíc korun. Přesto Martina poslala do vězení na sedmnáct let. Navíc bude muset uhradit manželovi a synům zavražděné Radky 6 milionů korun.

Poště musí zaplatit 565 tisíc a pojišťovně 765 tisíc korun. „Soud rozhodl po pečlivém uvážení na základně uceleného řetězce nepřímých důkazů, které se vzájemně doplňují a podporují,“ odůvodnila trest Hajdíková.

Věří mu. U soudu byli Martinovi příbuzní a blízcí. Ti se při rozsudku topili v slzách. „Martin nic neudělal. V době činu ležel doma. Ať si mě klidně soudí pro křivou výpověď,“ řekla po verdiktu jeho máma Jiřina.

Odvolal se

Nepravomocně odsouzený Martin se ani neporadil s právníkem a hned se odvolal. „Stoprocentně se odvolávám. To není normální. Žádná spravedlnost v tomto státě,“ dodal Martin. To už jej umravňovali těžkooděnci. Když jej v rychlosti po rozsudku odváděli, tak se odsouzený na jednoho zakuklence obořil: „Kurva, co děláš.“

Skvělá práce

Státní zástupce ohodnotil pozitivně práci policie a též postup soudu. „Policie odvedla precizní práci. Taktéž soud,“ řekl novinářům.

dietr ( 1. února 2016 10:18 )

Kdysi nám soudruzi demokrati zdůvodňovali, proč je třeba zrušit trest smrti. Prý kvůli případům, kdyby se justice spletla a po vynesení rozsudku by měl odsouzený smůlu. Takhle jsou všichni v poho, a odsouzení mají po celý zbytek života šanci na to, že se skutečný pachatel sám přizná.

..krakonos500 ( 31. ledna 2016 22:44 )

Rouzsudky bez důkazů. A skutečný vrah je někde v pohodě. A samozřejmě bude volit ČSSD, protože ta jediná chrání zloděje a vrahy.

Jarabak ( 29. ledna 2016 14:28 )

Ať zavřou tebe. jsi přece nevinný, takže jsi jasný vrah běda, jestli jsi levák. To jsi potom dokonce bestiální sadistický vrah.

Jarabak ( 29. ledna 2016 14:26 )

Další ostuda české justice. Další justiční zločin. Odsuzují se tu lidi bez důkazů. je to stejné nebo horší, než za komunismu. Soudkyně je zločinec.

rumungro ( 29. ledna 2016 05:42 )

Na Nově matka prohlásila,že on nemá alibi jen na 10.minut.

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání