Pátek 26. dubna 2024
Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav
Polojasno 14°C

Nebezpečný pacient přeskočil plot ústavu v Dobřanech a utekl: Neviděli jste ho?

Nebezpečný pacient přeskočil plot ústavu v Dobřanech a utekl: Neviděli jste ho?
Nebezpečný pacient přeskočil plot ústavu v Dobřanech a utekl: Neviděli jste ho?  (Autor: Policie ČR)
Autor: dce - 
6. dubna 2016
11:06

Ačkoliv měl na vycházce v areálu léčebny v Dobřanech doprovod ošetřovatelů, zvládl mladý muž přeskočit plot a utéct. Policie po nebezpečném muži nyní pátrá.

Třiadvacetiletý Milan Špivák utekl v pondělí 4. dubna z Psychiatrické nemocnice v Dobřanech, kde byl nedobrovolně hospitalizován.

„Během pobytu pacientů na oplocené zahradě u oddělení v areálu Psychiatrické nemocnice Dobřany v doprovodu ošetřovatelů v 15:40 hod. přeskočil plot zahrady a utekl. Od této doby o sobě nepodal žádnou zprávu a policisté po něm intenzivně pátrají,“ uvedla policejní mluvčí Marcela Pučelíková.

Špivák má sociální vazby v Berouně může se tedy nacházet právě zde. Zároveň upozorňujeme na skutečnost, že má sklony k exhibici v podobě možného obnažování intimních partií. V současné době jsou však jeho sklony potlačeny tlumícími léky, které mu jsou podávány ze strany lékařů. Nelze však vyloučit, že po požití alkoholických nápojů nebo užití návykových látek by se u něj mohly projevit,“ doplnila mluvčí.

Špivák je menší postavy asi 165 cm vysoký. Má hnědé kratší vlasy a hnědé oči. V době útěku měl na sobě ústavní teplákovou soupravu tmavě modré barvy.

Nedoporučujeme s mužem navazovat osobní kontakt a o jeho výskytu ihned informujte policisty prostřednictvím tísňové linky 158,“ uzavřela Pučelíková.

Nebezpečný pacient přeskočil plot ústavu v Dobřanech a utekl: Neviděli jste ho? Nebezpečný pacient přeskočil plot ústavu v Dobřanech a utekl: Neviděli jste ho? | Policie ČR

marti33 ( 20. dubna 2016 12:37 )

Ten určitě buď nekom vlezl do bytu nebo do Strany Zelených.

tendertouch ( 6. dubna 2016 12:03 )

Takovým lidem dát chipy , aby byli pod kontrolou a možné je nalézt. Protože je vidět, že to ústavy nezvládají a zbytečně pak to obtěžuje slušným lidem život. A nedej bože, aby to odneslo dítě.

prycsnima ( 6. dubna 2016 11:59 )

 Ten dostal asyl u makrely a ta už ho nevydá.Dostal zaměstnání v atomové elektrárně.

naidka ( 6. dubna 2016 11:42 )

Mohl by se přimíchat mezi uprchlíky a ještě bude mít od sluníčkářů servis.

naidka ( 6. dubna 2016 11:38 )

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání