Sobota 20. dubna 2024
Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra
Oblačno, déšť 8°C

Před policejní kontrolou se schoval do řeky: Policisté ho ani po 14 dnech nevypátrali

Autor: dce - 
22. února 2016
12:06

Už od začátku února pátrá policie po Michalu Nagym (22), který při policejní kontrole skočil do řeky s úmyslem utéct. Jenže ani po dvou týdnech nebyl nalezen. Rodina se bojí, že se Michal utopil!

V sobotu 6. února zastavila policejní hlídka v Sokolově Michala Nagyho při běžné silniční kontrole. Jenže Michal neměl řidičský průkaz, a navíc měl 22. ledna nastoupit do vězení kvůli neplacení výživného. A tak se rozhodl radši utéct. Před policisty dokonce skočil do řeky.

Na druhé straně toku vylezl na břeh, jenže tam už se za ním hnala další policejní hlídka. Michal se opět vrhl do ledové vody. Kdesi pod mostem se policistům ztratil z očí. Hledaly ho desítky policistů a hasičů, ale bez výsledku.

Je možné, že se Michal v řece utopil, nebo je stále živý a někde se skrývá. Jeho rodina je ale zoufalá. „Brácha má za sebou trestní minulost a do vězení zpátky nechtěl. Věděl, že dluží za alimenty, ale snažil se pracovat, aby vše zaplatil. Nemohl ale kvůli své minulosti najít pořádnou práci. Mámě dokonce naznačil, že než jít znovu do vězení, raději to ukončí,“ řekl serveru Deník.cz bratr zmizelého Martin.

„Prožíváme naprostou bezmoc. Mamka je na tom psychicky hodně špatně, strašný pocit bezmoci,“ dodává Martin. Tvrdí, že bratra sám hledal podél řeky, kdyby třeba našel jeho tělo. Doufá ale, že se mladík spíše někde skrývá.

„Pokud čteš tyhle řádky, ozvi se aspoň mámě, že žiješ, ať se zklidní,“ vzkázal bratrovi.

romkavbase ( 22. února 2016 14:54 )

 To je povedený synek, ale vybral si sám nikdo ho nenutil jen nechápu, jak můžou doufat, že přežil

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání