Pátek 26. dubna 2024
Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav
Polojasno 14°C

Číňanka, která se utopila ve Vltavě: Skočila do řeky kvůli zradě přítele?

Autor: haj - 
19. března 2016
15:45

Čínská turistka, která zmizela minulý týden během návštěvy Českého Kumlova a jejíž mrtvola se v pátek našla ve Vltavě, podle informací televize Nova spáchala sebevraždu. Život si měla skokem do řeky vzít údajně kvůli nešťastné lásce.

Číňanka Pchej Ťiun-chuan (†43) přijela na dovolenou do České republiky s přítelem, který jí měl prý po několika dnech přiznat, že je ženatý. Žena nedokázala lži partnera překousnout a nechtěla se smířit s tím, že pro něj nebyla ničím víc než povyražením.

Podle zdroje televize Nova turistka dokonce vyhrožovala, že si vezme život. Když se po ní posléze slehla zem, muž její zmizení nahlásil minulou středu policii, která zahájila po nezvěstné Číňance pátrání a o dva dny později také zveřejnila její fotografii a požádala tím o pomoc veřejnost.

Jenže tento pátek se ukázalo, že turistka to se sebevraždou myslela vážně. Byla nalezena mrtvá ve Vltavě. „Tělo zůstalo zachycené na česlech vodní elektrárny v katastru obce Zlatá Koruna,“ uvedl k nálezu policejní mluvčí Miroslav Doubek na webu jihočeské policie.

Mrtvolu vyzvedli z vody policejní potápěči a předali ji českokrumlovským policistům. „Ti v ženě bezpečně ztotožnili pohřešovanou turistku čínské národnosti," doplnil Doubek.

Zatímco zesnulá Pchej Ťiun-chuan se už do vlasti nevrátí, její ženatý přítel, který s ní přicestoval, už podle webu tn.cz z České republiky odletěl přes Frankfurt nad Mohanem zpět do Číny.

 

 

dzambulka007 ( 9. dubna 2016 18:23 )

Debilů je také jak much, nechceš skočit???

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání