Pátek 26. dubna 2024
Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav
Polojasno 14°C

Muž, který vyhodil psa z okna, spáchal sebevraždu: Prostřelil si hlavu!

Autor: jad, ljš, rvs - 
16. dubna 2016
16:20

Výčitky nebo zoufalství a sebelítost? Petr V., který po hádce s přítelkyní vyhodil na pražském Střížkově jejího psa z okna v devátém patře, po propuštění z cely předběžného zadržení spáchal sebevraždu.

Policisté do Jablonecké ulice vyjížděli v sobotu po poledni. „Muž podle předběžných zjištění spáchal sebevraždu střelnou zbraní. Kriminalisté jsou na místě a pátrají po bližších okolnostech případu,“ potvrdil Blesku policejní mluvčí Jan Daněk.

Petr V., který byl už několikrát trestaný, se k činu odhodlal po drastickém incidentu, ke kterému došlo ve čtvrtek večer. Když tehdy přišel domů, viděl svou družku, jak si balí kufr a chystá se ho kvůli přetrvávajícímu domácímu násilí opustit. Po ostré hádce pak vyhodil jejího Jack Russel teriéra Huga z okna v devátém patře.

Na místo pak přijela policie, která násilníka odvezla do cely předběžného zadržení. V pátek ho sice propustili, jeho družka i s jeho tříletým synem, o kterého se mu vzorně starala, přestože nebyla jeho biologickou matkou, už byla pryč. Zřejmě u otce v jižních Čechách.

Na krku měl navíc Petr V. hrozbu dalšího pobytu za mřížemi. Policisté ho totiž obvinili z týrání zvířat, a protože byl podle sousedů v podmínce, ve vězení by nepochybně znovu skončil.

„Vůbec jsme ho neviděli vycházet. Jeho družka odjela pryč, ale nemohla se mu dovolat, tak tam nakonec poslala s klíči dva kamarády. Ti ho našli v obýváku zastřeleného,“ řekla Blesk.cz sousedka rodiny. Zda muž, který se údajně dokonce léčil na psychiatrii, vlastnil zbraň legálně, policie vyšetřuje.

kdoasi ( 18. dubna 2016 16:28 )

O jednu fetku a pobírače dávek míň

andreas ( 18. dubna 2016 15:50 )

Za mne ano... mám psi raději...

pepen ( 17. dubna 2016 14:35 )

Češi opravdu jste inteligentní národ!!!!Hádal bych,že všichni co tu píšete -jste absolvovali vysokou školu!!!Jsem rád,že v této zemi mohu žít-jsem na tento národ právem hrdý!!!

muchojka ( 17. dubna 2016 12:54 )

dříve jsme si taky zakládali ohen kamenami ...postřehl ste to vůbec???!!

muchojka ( 17. dubna 2016 12:44 )

oko za oko,zub za zub!!!!

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání