Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Oblačno, déšť se sněhem 9°C

Do srdce se třikrát bodla sama?! Údajnou sebevraždu Anety musí prověřit inspekce

Autor: ljš - 
14. ledna 2016
10:22

Někdo to chtěl zamést pod koberec. To si o případu podivné sebevraždy třiadvacetileté dívky z Kladna myslí někteří poslanci. Celá řada nejasností je vedla k tomu, že Generální inspekci bezpečnostních zdrojů nařídili, aby vyšetřování prověřila.

Aneta zemřela po večírku v pražském klubu, kam si vyrazila po návratu z dovolené v září 2014. Mrtvou ji našli v bytě v pražských Letňanech, kde měla přespat u své kamarádky a jejího přítele, bohatého a vlivného Araba. Přestože i laikovi se zdá nemožné, že by se sama třikrát bodla do srdce a jednou do plíce, policie její smrt uzavřela jako sebevraždu.

Dívčina maminka se s tím ale nikdy nesmířila. Tvrdí, že ji policie dostatečně neinformovala, a dokonce nevyslechla ani klíčového svědka. Tím je lékař, který byl na místě jako první. Podle něj to vypadalo, že někdo před jeho příjezdem na místě zahlazoval stopy. V první moment netušil, že je dívka pobodaná, protože podle jeho slov krvácela jen velmi málo. Když ji ale obracel na záda, cítil, že je podlaha ještě vlhká. Tvrdí navíc, že Anetina kamarádka hystericky opakovala, že byl na místě kromě ní a jejího arabského přítele ještě někdo čtvrtý.

Mezery ve vyšetřování se nelíbí ani poslancům z komise, která má na starosti Generální inspekci bezpečnostních zdrojů. Její nový ředitel Michal Murín jim proto podle serveru Aktuálně.cz musel slíbit, že případ znovu prověří.

„V některých oblastech toho případu postupovala policie laxně a fádně, dokonce bych řekl, že se někteří policisté chovali nevhodně. Takhle si nepředstavujeme vyřešený případ,“ prohlásil poslanec Stanislav Huml s tím, že se celou kauzu někdo snažil zamést pod koberec. Komisi zaráží nejen to, že policie nevyslechla řadu svědků, ale také fakt, že se vůbec nezabývala skutečností, že policii před smrtí volala sama dívka.

 

Johny44 ( 1. července 2023 14:13 )

Tak to policie zase jednou zabodovala, říci, že se třikrát bodla do srdce a ještě jednou do plci a uzavřit to jako sebevraždu je nesmysl. Pokud by se bodla do srdce nemohla by se bodnout třikrát, srdce nby zastavilo hned po první ráně.

prdelaadela ( 15. ledna 2016 16:46 )

Karel klafunda: a ty borce ty se chytni za drzku a schod se ze skály!!!nic o tom Nevis a pises takový hnusy!!!!

prdelaadela ( 15. ledna 2016 16:41 )

 To byl přítel te její kamarádky a na dovolené byla se svy m klukem blbci!! Hlavně ze jste četli ale víte hovno!!!

1jetotak1 ( 14. ledna 2016 13:41 )

 zase házení špíny .

mitoz ( 14. ledna 2016 13:33 )

Bohužel se tahala s odpadem, který ji asi i zásoboval, a svůj osud si tím zpečetila.

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání