Pátek 26. dubna 2024
Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav
Oblačno, déšť se sněhem 9°C

Ubodal psa k smrti: Udala ho vlastní dcera, tělo zvířete museli exhumovat

Autor: dce - 
4. března 2016
11:02

Brutálně utýral vlastního psa – ubodal ho k smrti a pak jeho tělo pohodil u popelnic. Muže na policii nahlásila jeho dcera. Týrání zvířete je nyní v šetření.

O týrání psa Tondy věděl údajně celý panelák. Nikdo ale proti odpornému chování majitele nic neudělal. Nakonec vše skončilo pro psa tragicky. Muž z Liberce ho přímo u sebe doma ubodal. Jeho tělo odtáhl k popelnicím před domem a později mu v blízkém parku vykopal mělký hrob.

Sousedé z blízkých bytů podle TV Nova zápas psa o život slyšeli – rány trvaly asi 15 minut. Jedna ze sousedek pak na chodbě objevila krvavou stopu. „Měl ten hrudník po obou stranách rozpáraný,“ prohlásila sousedka. Podle sousedů byl Tonda hodný, nekonfliktní pejsek.

Sousedka také celou věc zavolala dceři vraha psa. „Sousedka mi volala, jestli vím, že táta zabil psa. Přes den slyšeli strašný rámus, až pak potmě ho odtáhl přes výtah, sklep k popelnicím a tam ho nechal pohozenýho,“ uvedla dívka, která svého otce nakonec nahlásila na policii.

Lize na ochranu zvířat se podařilo díky svědkům určit místo, kam muž psa pohřbil, jeho tělo bylo exhumováno a odesláno na pitvu do Státního veterinárního ústavu. Bude se zjišťovat, jak moc pes před smrtí trpěl – takto má policie možný důkaz o vině tyrana. Muži hrozí až dva roky ve vězení.

Hejjjj ( 22. prosince 2016 21:06 )

melete tady akorát nesmyslný sračky tohoto pána znám už 3 roky byl to můj dědy nejlepší přítel vždy o něm mluvil jako o hodně dobrým kamarádovi vždy spolu venčili psy a vždy byl milej na mě a na každyho .. to že si nějakej kreten z liberce něco vymyslí neznamená že je to hned pravda.... takhle se učty opravdu nevyřízej ..... !!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Liberec jde do sraček .. Blesk jde do sraček vše jde do sraček

0707 ( 22. března 2016 12:09 )

taková lidská *** si zaslouží jedině šibenici. Chudák dcera

0707 ( 22. března 2016 12:07 )

v hlavě jebe jedině tobě!!!!

0707 ( 22. března 2016 11:58 )

Nechce se opravdu tomu věřit co jsou lidi za zrůdy!!! Vypárat mu střeva bez soudu magorovi!

0707 ( 22. března 2016 11:55 )

jste primitivní ubohá HOVADA!

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání