Pátek 26. dubna 2024
Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav
Polojasno 14°C

Opilá žena v Havlíčkově Brodě zničila 30 aut. Poškodila i policejní dveře

Autor: Jiří Čada - 
29. února 2016
17:36

Na první pohled dělá dojem upjaté úřednice. Bohumila Š. (32) však v ulicích Havlíčkova Brodu po dobu čtyř týdnů za sebou zanechávala doslova spoušť!

Pod vlivem alkoholu poškodila v ulicích města postupně osmadvacet zaparkovaných vozidel za téměř čtvrt milionu korun. Zůstávaly za ní uražená zpětná zrcátka, poškrábané a poničené laky vozidel, rozbitá okna. Rozbila také několik oken budov, a dokonce i skleněnou výplň od dveří policejní služebny. Pokaždé se jí podařilo zmizet!

„Kde jste tu informaci vzali,“ reagovala včera na dotaz Blesku překvapená Bohunka. „To není pravda, nic vám k tomu nebudu říkat,“ mlžila do poslední chvíle. Vzápětí se dala na útěk po schodech do bezpečí svého bytu.

„Obviněná se k svému jednání přiznala a zdůvodnila ho špatnou životní situací a svou celkovou nespokojeností,“ potvrdil řádění mladé ženy vedoucí havlíčkobrodských kriminalistů František Šteidl. Osudnou se minulou středu pro Bohunku stala lahev od alkoholu vržená do okna budovy v Horní ulici. Tehdy výtržnice skončila v policejní cele, aby hned poté kápla božskou.

„Dostat ji do rukou, tak jí roztřískám zadek na padrť,“ reagoval na zadržení mladé výtržnice jeden z majitelů poškozeného automobilu. Bohunka je nyní vyšetřována na svobodě a hrozí jí až dva roky vězení.

rumungro ( 29. února 2016 20:15 )

Flustrace z nedostatku sexu ?

pavel215_klafunda ( 29. února 2016 19:19 )

Na rozdíl od tebe, ty už tam zhebneš!

starka ( 29. února 2016 18:27 )

Co to máme za zákoy,že vlastní problémy a blbá nálada dokonce ještě omlouvají vandalismus,za který by jí za první republiky policie před výslechem rozsekala *** pendrekama,aby musela pouze stát a za minulého režimu by mazala do lomů bez rozdílu grázl nebo čúza!A kdo za ni bude platit ty obrovské škody?To je ta emancipace,ta lidská práva?Kde proboha žijeme?

dfghjk ( 29. února 2016 18:14 )

30 zničených aut a škoda jen půl mega? V první chvíli mě napadlo, že žena je bojovnice proti starým odstaveným vehiklům, které zničit by nebylo až tak od věci. Bohužel je to jinak. Stručně řečeno Blesk je pí ča.

moiaza ( 29. února 2016 18:00 )

 Když už, tak už!

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání