Sobota 27. dubna 2024
Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav
Polojasno 18°C

Dopravní policisté záměrně přejeli autem psa! Potuloval se po dálnici

Dopravní policisté záměrně přejeli autem psa! Potuloval se po dálnici. (Ilustrační foto)
Dopravní policisté záměrně přejeli autem psa! Potuloval se po dálnici. (Ilustrační foto)  (Autor: profimedia.cz)
Autor: dce - 
29. února 2016
07:50

Smutné rozhodnutí musela provést hlídka dopravní policie v severní Anglii. Na vytížené dálnici museli přejet psa, který se zde potuloval.

Pes se potuloval po dvouproudé dálnici A55 v oblasti North Wales v severní Anglii. Policisté se ho nejdříve snažili chytit, ale pes jim vždy utekl a motal se mezi auty, která jezdila průměrně 110 km/h. Jednoho z policistů dokonce pokousal, když už ho držel.

Podle mluvčího policisté neměli jinou šanci než psa usmrtit. Dvěma policistům, kteří mají oba doma psy, se toto rozhodnutí nevolilo lehce. O psa se nikdo nehlásil, ani neseděl k popisům zaběhlých zvířat. 

„Jediná bezpečná možnost byla psa přejet dostatečnou rychlostí, aby pes zemřel ihned a zbytečně netrpěl,“ uvedl šéfinspektor Darren Wareing. Policisté zvažovali i jiné možnosti usmrcení, ale vzhledem k možnému ohrožení bezpečnosti veřejnosti je zamítli. 

bobisz ( 29. února 2016 13:41 )

Je opravdu nutné ukazovat takové snímky, byť je pod nimi napsané, že jsou ilustrační?

zelvik22 ( 29. února 2016 13:15 )

co to je za nesmyslné zdůvodnění?? To nemohli uzavřít dálnici? Úplná demagogie najíždět na psa - nehledě, že tou srážkou se psem mohli způsobit další nehodu - určitě to volant trochu rozhodí. Podle mě ti idioti vrazili do psa a pak si vymysleli tuhle pohádku. Ještěže to nebylo u nás, to snad i tady mají policajti větší IQ.

andorea ( 29. února 2016 11:45 )

Chudák pes. Ožralce, co se připletou na dálnici budou taky přejíždět?

moiaza ( 29. února 2016 09:53 )

 Mysím si, že udělali dobře. Nebo měli čekat až se někdo přizabije? Takový pes dokáže na dálnici udělat tolik problému, že raději přejet psa, než zmrzačit lidské životy.

charles009 ( 29. února 2016 09:47 )

zybili bezence!!!tohle davani prednosti prav zvirat pred lidma me S..e..re....

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání