Pátek 26. dubna 2024
Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav
Polojasno 14°C

Na Ostravsku zmizela další dívka: Regína se pohřešuje už měsíc

Regína Olejníková je vysoká 165 cm, hubené postavy. Naposledy byla oblečená do tmavé zimní vesty, mikiny světlé barvy, šedých tepláků, na nohou měla tmavé tenisky a s sebou měla malou černou kabelku.
Regína Olejníková je vysoká 165 cm, hubené postavy. Naposledy byla oblečená do tmavé zimní vesty, mikiny světlé barvy, šedých tepláků, na nohou měla tmavé tenisky a s sebou měla malou černou kabelku.  (Autor: Policie ČR)
Autor: ljš - 
1. února 2016
13:53

Je to jen pár týdnů, co Ostravskem otřáslo zmizení a smrt šestnáctileté Lucie K. z Nového Jičína. Přibližně ve stejné době jako ona přitom v regionu zmizela i jiná dívka, osmnáctiletá Regína Olejníková z Karviné.

Regína zmizela 4. ledna poté, co odešla na vycházku. Z té se ale nevrátila a nepodala o sobě ani žádnou zprávu. Policii zalarmovali pracovníci domu na půli cesty, ve kterém dívka žila. Jedná se o zařízení, do kterých přecházejí například děti z dětských domovů po dovršení 18 let.

Policisté po Regínině odchodu prověřili všechna místa, kde by se mohla zdržovat. Kontaktovali zdravotnická zařízení, kamarádky, spolužáky, dívku se ale zatím najít nepodařilo.

Regína je vysoká 165 cm, hubené postavy. Zaujmout může její držení těla, které je nachýlené dopředu, a také nápadně krátké kroky při chůzi. "Naposledy byla oblečená do tmavé zimní vesty, mikiny světlé barvy, šedých tepláků, na nohou měla tmavé tenisky a s sebou měla malou černou kabelku," uvedla policie. Pokud máte o pohřešované jakékoli informace, kontaktujte linku 158.

Krom Regíny policie také stále pátrá po patnáctileté Gabriele Pavelcové, která zmizela den před vysvědčením. Informace o ní i dalších hledaných osobách najdete ZDE››

 

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání