Pátek 26. dubna 2024
Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav
Oblačno, déšť se sněhem 9°C

Měla jsem přednost zprava, hájila se žena, která vyjela z parkoviště do protisměru

O vině museli rozhodnout policisté. Komplikovaný případ na ně nečekal.
O vině museli rozhodnout policisté. Komplikovaný případ na ně nečekal.  (Autor: Krimi-plzen.cz)
Autor: max - 
18. ledna 2016
10:10

Dvojnásobný šok zažil v neděli dopoledne řidič passatu v Plzni na Slovanech. Přímo pod kola mu vjela žena, která vyjížděla z parkoviště s Renaultem Clio. Ještě nečekanější však bylo, že drobnou nehodu musela řešit policie, protože řidička odmítala přiznat vinu a odkazovala se na přednost zprava.

K nehodě došlo v neděli kolem jedenácté hodiny. Řidička clia vyjela z parkoviště tak nešťastně, že skončila až v protisměru. Muž ve Volkswagenu Passat neměl sebemenší šanci střetu zabránit. O nehodě informoval server krimi-plzen.cz.

Přestože se obešla bez zranění, musela ji nakonec prošetřit policie. Řidiči se totiž nebyli schopní domluvit, kdo je viníkem, přestože to bylo zcela jednoznačné. Žena si pravidlo pravé ruky totiž vysvětlovala po svém a odmítala přiznat vinu.

 

Tomzc ( 13. listopadu 2016 08:56 )

To jako myslíte všichni vážně? Jaká pravá ruka?! Snad vyjíždí z parkoviště, to je úplně jedno jestli z prava nebo ze shora xD, kde jste dělali řidičáky?

Patrick ( 3. dubna 2016 22:29 )

Když je blbá.... Ale na druhou stranu, měla pravdu jela sice v protisměru, ale také měla přednost z prava. Jsou to dvě různé věci, kde se nejdříve řeší přednost a pak zákaz vjezdu.

dietr ( 18. ledna 2016 19:39 )

to si teda pomohla, takhle musí navíc zaplatit pokutu a přijde o body, hlavička

pajato73 ( 18. ledna 2016 11:28 )

no jo, u nas zenskych je PRAVÀ nekdy ta "druha" PRAVÀ

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání