Pátek 26. dubna 2024
Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav
Oblačno, déšť se sněhem 9°C

Úchyl se pokusil znásilnit ženu u berounského kostela! Nepoznáváte ho?

Policie pátrá po úchylovi, který se pokusil znásilnit ženu v Berouně.
Policie pátrá po úchylovi, který se pokusil znásilnit ženu v Berouně.  (Autor: Policie ČR)
Autor: ČTK - 
10. listopadu 2015
12:56

Policisté pátrají po neznámém muži, který se před třemi týdny pokusil znásilnit ženu u Zábranského kostela v centru Berouna. Osahával ji a vyhrožoval zabitím, pokud nepřestane křičet. Ženě se nakonec podařilo utéct. Policisté sestavili pachatelův portrét, v případě dopadení mu hrozí až deset let vězení, sdělila dnes ČTK mluvčí berounské policie Marcela Pučelíková.

Událost se stala 20. října kolem 21:30. Žena šla ze zaměstnání od obchodního domu Billa směrem k Havlíčkově ulici. U autobusové zastávky naproti kulturnímu domu Plzeňka se jí neznámý muž zeptal, zda nemá zapalovač. Poté se jí vyptával na její věk a osobní stav a vulgárním způsobem jí nabízel sex. Žena to odmítla, na další narážky nereagovala a zrychlila krok. Muž se s ní vydal stejným směrem a na kraji parku u Zábranského kostela ji zatáhl za roh kostela, kde ji přimáčkl ke zdi a osahával na intimních místech.

„Poškozená křičela o pomoc a pachatel vyhrožoval, že jestli nepřestane, tak ji zabije. Žena s voláním o pomoc pokračovala a nakonec se jí podařilo vytrhnout z jeho sevření a z místa utéct,“ uvedla mluvčí. Incident se podle ní obešel bez zranění.

Útočníkovi bylo asi 20 let, měřil 170 centimetrů, byl štíhlý a měl výrazné světlé oči, světlou oholenou pleť a oválný obličej. Na sobě měl tmavé oblečení a na hlavě černou přiléhavou čepici. Kriminalisté sestavili jeho portrét a žádají kohokoliv, kdo by ho poznal nebo kdo byl svědkem události, aby se ozval na linku 158 či dostavil na kterékoliv policejní oddělení.

vi3ol ( 10. listopadu 2015 13:37 )

Ty jo, jasně že ho poznávám, lovec..Karel..Krakonoš..a jejich klony...vychytejte si je tady, na ,Novinkách a PL..

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání