Pátek 19. dubna 2024
Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela
Oblačno, déšť 8°C

Vězeň měl sex se dvěma blonďatými dozorkyněmi, teď je žaluje za sexuální obtěžování

Autor: shp - 
7. května 2015
11:34

Vězeň Jeng-Li Delgado-Galban (25), který si v americkém vězení v Oregonu odpykává trest za napadení, nezákonné použití zbraně, sexuální harašení a falešnou přísahu, je pěkné kvítko. Nejdříve svedl dvě blonďaté zaměstnankyně ostrahy, užíval si s nimi, ale nakonec se na ně rozhodl podat žalobu. Za sexuální obtěžování!

Odsouzený si pravidelně, ale separátně užíval pravidelně s Jill Curry (38) a Brett Robinson (32) ve skladu. Vždy je přemluvil, ať ho pustí zpoza mříží. A byl úspěšný. Blondýny, které pracovaly u ostrahy jako techničky vězeňského systému, mu neodolaly a podlehly.

Jenže celá věc praskla, blondýny byly propuštěny a skončily u soudu. Obě se doznaly k tomu, že vězně pustily z cely, ale tvrdily, že s nimi Delgado-Galban manipuloval. Curry byla navíc v době, kdy se oddávala radovánkám s vězněm, provdaná za zástupce šerifa, který z jejího úletu neměl radost a nechal se rozvést.

Curry dostala za svůj prohřešek čtyři roky a dva měsíce za mřížemi. Soud s druhou blondýnou ještě probíhá. Delgado-Galban se však rozhodl, že ženám zničí život ještě víc. Podal na ně žalobu za sexuální obtěžování. Budiž tento případ varováním pro všechny zástupkyně něžného pohlaví, které by se chtěly spustit s kriminálníčkem.

doktorsafranek ( 10. června 2015 20:11 )

Proč ty ženskje oíznařčujete za slepice...to m oprvadu nevim

pepen ( 15. května 2015 15:28 )

To musí být vymaštěné krávy!!!Nalákal je na velké přirození-a nepřemýšleli,jaký to bude mít následky!!!!Bohužel slepičí mozek!!!!

tgbb. ( 15. května 2015 15:22 )

 Ty slepice musí mít v hlavě nas.ráno. Místo toho, aby nastavily normálnímu kurevníkovi, tak pustí vězně z klece. To snad běká po ulicích málo nadrženejch?

truchliicii.petr.k. ( 12. května 2015 08:56 )

ich zaujimal asi iba jeho vocasek a ich nenaplnene tuzby za mimomanzelskym sexom.

XLADI ( 7. května 2015 12:42 )

Takovej opičák s knírem by měl bejt rád ale raděj je asi on za ženskou

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání