Středa 24. dubna 2024
Svátek slaví Jiří, zítra Marek
Zataženo, déšť se sněhem 7°C

Dozorkyně souložila s vězněm, pak vrahovi pomohla k útěku

Zaměstnankyně ostrahy Kendra Lynette Miller pomohla na svobodu vězni, se kterým měla sex. Muže se po 36 hodinách na útěku podařilo dopadnout.
Zaměstnankyně ostrahy Kendra Lynette Miller pomohla na svobodu vězni, se kterým měla sex. Muže se po 36 hodinách na útěku podařilo dopadnout.  (Autor: Policie Polkton)
Autor: shp - 
29. června 2015
17:18

Měla vězňům zajišťovat stravu, jednomu z nich však dala mnohem více. Zaměstnankyně vězeňské ostrahy Kendra Lynette Miller (33) se zakoukala do kriminálního živlu jménem Kristopher Antonio McNeil (29). S vězněm v nápravném zařízení v Polktonu v Severní Karolíně dokonce obcovala. Nakonec mu pomohla na svobodu.

Kendra zostudila ženské pokolení a všem ukázala, že některé ženy prostě nedokážou kriminálníkům odolat. U ostrahy zařizovala jídlo vězňům. Dredatý muž odsouzený za vraždu jí učaroval tak, že s ním za mřížemi dokonce začala souložit.

Vrah ji poté přesvědčil, aby mu pomohla na svobodu a žena tak skutečně učinila. Kriminálník pláchl a byl na svobodě celých 36 hodin. Spravedlnosti však neutekl, policisté ho dopadli. A to i díky tipům občanů, kteří strážcům nahlásili, když vraha na útěku spatřili.

Jsme obzvláště vděční občanům, kteří volali tipy, a všem, kteří pomohli k jeho zatčení bez toho, aby se někdo zranil,“ prohlásil George Solomon, ředitel věznice. Kendra skončila za mřížemi, jenže ženské věznice, takže na sexuální hrátky může rovnou zapomenout.

Příběh dozorkyně a jejího milého připomíná nedávný osud vězňů Richarda Matta a Davida Sweata. I oni pláchli z newyorské věznice za pomoci zamilované dozorkyně. Jednoho z nich na útěku zastřelili, druhého postřelili a zatkli.

obluda.pb ( 29. června 2015 21:05 )

Jo oni ji udali češi? Ty muslimskej idiote!!!

wimr.voght. ( 29. června 2015 19:22 )

ale Antonio McNeil jí přesto tak rád cucal

Zobrazit celou diskusi