Pátek 26. dubna 2024
Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav
Polojasno 14°C

Nález mrtvoly v Záběhlicích: Zinscenoval vrah svou sebevraždu?!

Autor: Pavel Schuster, zrk - 
23. května 2015
05:29

Hrůzné pokračování vraždy v pražských Záběhlicích?! Poblíž domu, kde Lukáš Borovan zastřelil Michala P., našli ve čtvrtek mrtvolu. Spáchal vrah sebevraždu, či stále běhá na svobodě?!

V lesíku v pražských Záběhlicích nedaleko místa vraždy z minulého pátku našli mrtvého muže. Podle policie to může být právě šílený vrah Lukáš Borovan, který spáchal sebevraždu. Vše tomu zatím nasvědčuje, policisté už stáhli jeho fotografii z databáze hledaných postav.

Existuje ale i možnost, že Borovan stále běhá na svobodě a čekal právě na tuhle chvíli, aby mohl dokončit svůj vražedný plán! Policie totiž riziková místa opustila a potenciální oběti jsou už bez ochrany. „Neměli byste vycházet jen z toho, co bylo zveřejněno,“ upozornil zdroj obeznámený s vyšetřováním.

Podle zdrojů Blesku měl totiž muž, kterého našli, znetvořený obličej, konečná identifikace tak proběhne až na základě testů DNA. Ty ale můžou trvat až týden a mezitím může dojít k nejhoršímu. Vrah může znovu zabíjet... Ví se totiž, že si připravil soupis svých dalších obětí.

3 varianty scénáře zabijáka

1. V pátek 15. 5. 2015 přišel před osmou ráno do domu Michala P., kde měl v garáži pronajaté parkovací stání. Zastřelil ho. Pak odběhl do lesíka, kde si vzal život.

2. Borovan mohl několik dní přežívat na útěku, když si ale uvědomil, že už nemá jiná východiska, vzal si život.

3. Do lesíka vylákal muže sobě podobného, zastřelil ho a dal mu své doklady. Teď vyčkává na svoji chvíli a vražedný plán dokončí.

Podobnost mezi případy Lukáše Borovana a šíleného střelce z Uherského Brodu, který postřílel v restauraci Družba 8 lidí, je až mrazivě podobná! Stejně jako Zdeněk K. měl údajně i Borovan odevzdat svůj zbrojní průkaz. A to minulý pátek, v den, kdy popravil Michala P.

gogo ( 23. května 2015 17:20 )

Další variantou je, že druhá nalezená mrtvola se znetvořeným obličejem je autor článku po napadení čtenářem, který již nemohl ovládnou své emoce po dlouhodobějším čtení tohoto bulváru...

kdoasi ( 23. května 2015 08:47 )

"Z databáze hledaných postav"???? Snad osob,ne?!? Pleskači jsou zase na plech

j_dc_cv ( 23. května 2015 06:57 )

Kua... * o popravách. Ty opravy v mobilu mě zničej

j_dc_cv ( 23. května 2015 06:54 )

Tak to je hodně za vlasy pritažená teorie. Ps. proc pořád nějaký pablb píše o vraždách jako o poptávám? Co, Schustere?

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání