Úterý 23. dubna 2024
Svátek slaví Vojtěch, zítra Jiří
Zataženo, déšť 7°C

Poprava Michala P. v garáži v Praze: Na vraha si stěžoval policii!

Autor: Pavel Schuster, Etienne Blaha - 
16. května 2015
19:39

Mezi obětí vraždy v pražských Záběhlicích Michalem P. a jeho údajným vrahem Lukášem Borovanem (43) byly vztahy velice napjaté a policie o tom věděla. Jeden na druhého totiž podávali na policii stížnosti jak na běžícím pásu. Přesto se tragédii zabránit nepodařilo.

Rodina Michala P. žije podle informací Blesk.cz nad bytem Lukášových rodičů. Oba se tedy zřejmě znali odmala. Ze zatím neznámého důvodu ale Lukáš začal Michalovi i jeho rodině vyhrožovat.

Svou oběť navíc začal sledovat až do neúnosné míry. Michal to podle televize Prima oznámil celkem čtyřikrát policii, která se jeho případem zabývala. Michal se nakonec i s přítelkyní odstěhoval, ani to ale nestačilo. Borovan ho nakonec v garážích popravil zbraní, kterou měl zřejmě legálně v držení.

Otázkou je, zda tomu mohla policie zabránit. „Stížnosti přicházely z obou stran, tedy jak od oběti, tak od hledaného, a kriminalisté se jimi zabývali zcela v souladu se zákonem. Na základě aktuálních událostí, byl přesto vydán pokyn prověřit postup příslušných policistů,“ uvedl policejní mluvčí Tomáš Hulan.

Borovan je zatím stále na útěku, a proto je podle televize Prima přítelkyně zavražděného pod policejní ochranou, výhrůžky a sledování se totiž dotýkaly i jí.

Podezřelý Lukáš Borovan na sobě měl ve chvíli vraždy delší šedou bundu, tmavé kalhoty a bílé boty. Na hlavě měl bílou kšiltovku a tmavé brýle. Policie varuje: je velmi nebezpečný! Víte, kde je? Volejte linku 158.

illis ( 17. května 2015 19:34 )

kraken.666 Inteligenčně jsem na tom mnohem lépe než Ty , protože u Tebe je IQ na nepoužitelné hodnotě . To dokládáš každým svým vulgárním komentářem . Navíc ubožák , bez přátel , jen se svým vztekem .

kraken.666 ( 17. května 2015 14:36 )

huš do boudy ...dej si obklad a pošimrej se v prddeli ty bimbošourku !

kraken.666 ( 17. května 2015 13:42 )

prddellis (_!_)..tak už víme po kom seš tak blbá ty lampasácký vemeno ! To muselo být ran od nerudnýho fotra lampasáka !

illis ( 17. května 2015 13:39 )

V podstatě máš pravdu s výchovou. Já jsem byla možná přísnější ve výchově dcer než manžel, ale hodně jsme o všem společně mluvili. Nemusím se za ně rozhodně stydět, v životě si vedou dobře. Výchovně jsem je vedla spíše domluvou a ne fyzickými tresty, ty jsem znala z domova, otec důstojník ČSLA, vojna i doma .

hermanka ( 17. května 2015 12:41 )

S těma zakrytejma očima je vrah?Proč ho neukáže té?

Zobrazit celou diskusi