Čtvrtek 28. března 2024
Svátek slaví Soňa, zítra je Velký pátek / Taťána
Oblačno, déšť 14°C

Šílený vrah ze Záběhlic stále prchá: Policisté objevili seznam dalších obětí!

Autor: Pavel Schuster, zrk - 
21. května 2015
05:02

Blízcí zavražděného Michala P. mají vážný důvod k obavám. Na svobodě je totiž stále Lukáš Borovan, který muže v pátek popravil. Vše měl promyšlené.

Lukáš Borovan (43) si čin, který spáchal v pražských Záběhlicích, důkladně promyslel. Svoji oběť dlouho obtěžoval, vyhrožoval jí a nakonec ji i po jejím přestěhování vypátral.

V domě, kde legálně drženou zbraní ukončil Michalův život, si podle důvěryhodných zdrojů Blesku pronajal nějakou dobu před vraždou parkovací místo. Následující den dokonce z garáží odtáhli jeho auto. Policie je ale na slovo skoupá. „V této fázi prošetřování nebudeme detaily celého případu jakkoliv komentovat,“ řekl Blesku policejní mluvčí Tomáš Hulan.

Šílenec, který se ničeho nebojí a je podle zdrojů člověku schopný ublížit za křivý pohled, stále pobíhá na svobodě. Na platný zbrojní průkaz si pořídil dvě zbraně a dost možná s nimi právě teď vyhlíží další oběť!

Policie totiž u něho v pražském bytě podle zdrojů seznámených s vyšetřováním našla seznam potenciálních obětí. Jsou na něm zřejmě další blízcí Michala P. včetně jeho přítelkyně.

I proto je teď policie »v plné polní« na nohou. Všechny, kterým hrozí nebezpečí, hlídá. Stejně tak střeží dům, kde zabíjel, i proto ho hlídala dlouho po incidentu – kriminalisté se domnívali, že se Borovan vrátí pro automobil. Pod drobnohledem jsou i další místa, kam by se Borovan mohl vypravit a někoho dalšího popravit!

Video Podívejte se na video z místa činu - Pavel Schuster, Tomáš Polák
Video se připravuje ...

frantaklika ( 21. května 2015 17:58 )

nedivím se, že maturanti neví kdo byl Jidáš, když ti co se živí psaním do médií neví, že vražda nerovná se poprava, ach jo, těžce vymyté mozky

mirkazam ( 21. května 2015 14:47 )

vrahrychtar...něco jako slušnost v těch tvých výblitcích chybí...

moiaza ( 21. května 2015 10:50 )

Pubertální výkvět zde dnes opět vysévá chytrostí.

wimr.decathlon ( 21. května 2015 09:54 )

prej zabil jen nějakýho podnikatele co ho šikanoval

vrahrychtar ( 21. května 2015 08:56 )

doufam ze ma na seznamu tu komunistickou zrudu ZEMANA

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání