Pátek 26. dubna 2024
Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav
Oblačno, déšť se sněhem 9°C

Opilý řidič smetl cyklisty: Se 2,18 promile zabil muže (†71) a dceru (†41)!

Foto z místa tragédie: Opilý řidič smetl dva cyklisty
Foto z místa tragédie: Opilý řidič smetl dva cyklisty  (Autor: Hasiči Domažlice - hasicido.cz)
Autor: ČTK, simao - 
24. června 2014
11:19

Dvojici cyklistů zabil o víkendu na Domažlicku řidič, který podle posledních zjištění měl v krvi 2,18 promile alkoholu! Neměl navíc platnou technickou u vozu, do kterého značně podroušený usedl a vydal se na jízdu smrti...

Sražený cyklista (†71) byl na místě mrtvý, jeho dcera (†41) podlehla svým zraněním při převozu do nemocnice. Již podle prvních informací bylo jasné, že řidič usedl za volant opilý. Policisté je nyní zpřesnili.

"Policisté u řidiče provedli dechovou zkoušku, která ukázala pozitivní výsledek 2,09 promile alkoholu v krvi. V nemocnici se podrobil vyšetření spojenému s odběrem krve. Rozborem krve bylo zjištěno 2,18 promile alkoholu v krvi," uvedla Novinkám policejní mluvčí Dagmar Brožová.

K nehodě došlo v sobotu večer. Jak upozornila ČT, cyklisté neměli na hlavách helmy. Jenže náraz prý byl mimořádně silný... K nehodě došlo na konci Kdyně na hlavním tahu z Klatov do Domažlic.

Opilý řidič zabil dva cyklisty. Opilý řidič zabil dva cyklisty. | Policie ČR

sores ( 24. června 2014 17:14 )

petr1982: souhlas! Osobně se celé léto děsím cyklistů pokud jedu autem. Nejezdí za sebou ale vedle sebe což se nesmí. Navíc Česko má velmi málo udělaných pruhů pro cyklisty. V zimě je od nich alespoň klid.

petr1982 ( 24. června 2014 14:14 )

jediný spravedlivý trest je trest smrti, vše ostatní je výsměch

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání