Sobota 27. dubna 2024
Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav
Polojasno 14°C
Nejčtenější
na Blesk.cz

Tragédie na Domažlicku: Dva cyklisty zabil opilý řidič!

Opilý řidič zabil dva cyklisty.
Opilý řidič zabil dva cyklisty.  (Autor: Policie ČR)
Autor: ČTK, ljš - 
21. června 2014
22:36

Vraceli se ze sobotní projížďky, jenže vjeli do cesty opilému řidiči. Ten oba cyklisty smetl a způsobil jim zranění neslučitelná se životem. Lékaři už muže ani ženu nedokázali zachránit.

Dva cyklisty usmrtil dnes večer devětačtyřicetiletý řidič osobního vozu v Kdyni na Domažlicku. "Cyklista byl mrtvý na místě, cyklistka zemřela při transportu vrtulníkem do plzeňské nemocnice," řekl mluvčí krajské záchranky Václav Ondra a potvrdila to také policejní mluvčí Dana Ladmanová. Věk zemřelých nevěděli.

"Dechová zkouška u řidiče byla pozitivní," uvedla mluvčí. Opilý muž bydlí v obci na Domažlicku. Policisté stále na místě vyšetřují příčinu a okolnosti nehody. Ta se stala kolem 19:15 u čerpací stanice na konci Kdyně na hlavním tahu z Klatov na Domažlice, kde je místo častých střetů.

tipr ( 22. června 2014 08:20 )

Zlynčovát soudce. Ten je konečnou fázi při rozhodování o vině či nevině. Jsou to nevychování spratci kteří si nemohou dělat co chtějí , špatný soudce , žádný soudce.

ylatouf ( 22. června 2014 07:38 )

Děs a hrůza pro pozůstalé.Kořalečníka na místě zastřelit.To by se asi nelíbilo různým humanistům.Potom by měl přijít na řadu soudce lynč a z milého kořalečníka udělat pomalu fašírku pro zvířata v ZOO.

lakiz ( 22. června 2014 06:52 )

A z kterého ,, osvíceného národa ,, pocházíš Ty ? Miluji takové chudáky - prostý názor , prostého ducha značí...........

lakiz ( 22. června 2014 06:51 )

Co se tady všichni rozčilujete na chlast a národ ? Vždy jde o jedince !!! V této zemi je registrováno 4,7 milionu jen osobních aut a 980 tisíc motocyklů - takže při takovém nárůstu se samozřejmě zvyšuje počet nehod. Ohledně chlastu - je to vždy selhání jedince a trest by měl být adekvátní / smrt v důsledku použití zbraně - auta / s vysokými tresty. Mimo jiné v ČR v roce 2013 bylo smrtelných autonehod 583 lidí a počet sebevražd byl 1647 - takže co je závažnějším společenským problémem. Neomlouvám alkohol a jsem pro přísné tresty, nikoliv buzerování řidičů.

fotrpjotr ( 22. června 2014 04:03 )

Odebrat řidičák na doživotí u nás nepomůže,protože tito řidiči jezdí dál i bez řidičáku,protože jsou stále volně na svobodě.

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání