Pátek 26. dubna 2024
Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav
Polojasno 14°C

Dcerku s vnučkou pořád držela před sebou, vzpomínala na pohřbu Moničiny maminky kamarádka

Autor: Etienne Blaha, Iva Žáková, ljš - 
15. dubna 2014
10:39

Utrápila se! Moničina maminka se nedokázala vyrovnat se smrtí dcery a vnučky. Její zdraví se v posledních měsících prudce zhoršilo. "Pořád na ně myslela, pořád je držela v ruce," vzpomínala na pohřbu její kamarádka. Naposledy se přišli rozloučit i rodiče Petra Kramného, který je z vraždy blonďatých andílků podezřelý.

Rodiče Petra K. přijeli na hřbitov v Karviné-Ráji krátce po desáté hodině. Chtěli mít čas na to, aby ještě před obřadem zašli ke hrobu Moniky a Klárky. Přinesli tam čerstvé svíčky a květiny a hrob upravili.

Před deštěm se pak schovali do budovy krematoria. Tu střežili nejen tři hřbitovní zřízenci, ale také police, jak tomu bylo i při pohřbu Moniky a Klárky v srpnu. Patnáct minut před obřadem se k nim přidala také jejich dcera Lenka.

Kontroverzní pro rodinu Kramných muselo být především setkání s Moničiným bratrem Radmilem, který v nevinu Petra nevěří a od počátku kritizuje jeho chování po návratu z Egypta.

Všichni smuteční hosté vcházeli před začátkem obřadu do smuteční síně bočním vchodem. Kdo k nim nepatřil nebo byl jakkoli podezřelý, toho ostraha nevpustila. S Evou se přišli krom rodiny rozloučit nejen všichni sousedé, ale také celá řada jejích bývalých kolegyň z práce.

Video Pohřeb tchýně Petra K: Proč přijela kriminálka? - David Vaníček, Karel Dlabač
Video se připravuje ...

Poslední rozloučení začalo přesně úderem 11. hodiny. Na cestu do nebe nechala rodina mamince Moniky zahrát Bílou orchidej v podání Evy a Vaška, několik lidovek a na závěr dojemnou píseň Až mě andělé zavolají k sobě od Petra Spáleného. "Jen je škoda, že nepronesli žádnou smuteční řeč," řekl Blesku jeden ze smutečních hostů, kteří byli v sále.

Jakmile dozněly její poslední tóny vyřítila se z obřadní síně jako první sestra Petra K., Lenka. Rychle doběhla k autu a z parkoviště odjela.

Eva N., která zemřela na embolii minulý čtvrtek, nebyla pohřbena v rakvi jako její dcera, ale její ostatky byly zpopelněny. Urnu dostali oba její synové Martin a Radmil společně s otcem Erichem. Pouze na nich teď bude záležet, jak s ní naloží. Zda si urnu ponechají doma, dají ji do hrobu Moniky či ji pohřbí v urnovém háji. Na pohřeb se skládali i sousedé z paneláku, kde Eva N. čtvrt století žila.

martap ( 18. dubna 2014 20:12 )

Pro kapsa72: Omluvu přijímám a mějte také hezký den. Vše dobré Martin

...lamisska... ( 18. dubna 2014 18:39 )

Mas davat zmr.dko pozor a nepsat ficoviny.

martap ( 17. dubna 2014 15:31 )

Já říkám, že to psali. Není to můj nápad, tak mi to tady nemusíte vysvětlovat a ani se hádat. Vyhledejte si ten článek a reagujte na něj (jim) a né mně pane kapsa72:

k999 ( 17. dubna 2014 14:20 )

...věřím, že to někde psali, ale je to naprostý nesmysl, je rozdíl mezi úrazem před smrtí a manipulací po smrti, pitva zcela jasně rozpozná.

martap ( 17. dubna 2014 09:12 )

Kramný je proudem zabít nemohl, vypadly by pojistky pomalu v celým hotelu a to by se při vyšetřování zjistilo. Objevil se i článek, že (poškození těl Moniky a Klárky elektrickým proudem) mohli způsobit i egyptští doktoři při pitvě. Myslím si, že se tento případ asi nevyšetří. Museli by umřít další turisti v Egyptě, aby se něco pohnulo dopředu. Potom by se zase objevily komentáře, že ti co vraždili napodobovali Kramného (ale Egypťané to určitě nebyli)....atd. a šlo by to stále dokola.

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání