Pátek 26. dubna 2024
Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav
Polojasno 14°C

Milionářova dcera o vražedkyni v bikinách: Je to žárlivá šílenkyně, házela po otci věci!

Autor: shp - 
14. dubna 2014
18:20

Slovenská sexy modelka Mária Kukučová (24) byla nadmíru žárlivá. Křik a hádky byly mezi ní a jejím anglickým milencem, milionářem Andrewem Bushem (†48), na denním pořádku. Alespoň to tvrdí dcera zavražděného klenotníka Ellie. Podle ní byla jejím otcem doslova posedlá. Byla právě žárlivost důvodem milionářovi smrti?

Dcera klenotníka Ellie a jeho sestra Rachel promluvily o Andyho vztahu s Márií pro britský list Daily Mail. Mluvily zejména o hádkách a žárlivých scénách. Jak řekla Ellie: „Mária určitě nebyla normální.“ Dcera milionáře totiž pracuje v jednom z otcových obchodů nedaleko Bristolu a Márii zná.

Tvrdí, že Slovenka byla jejím otcem posednutá. „Nedokázala ovládnout svůj hněv. Chtěla být stále s ním, aby si byla jistá, že ji nepodvádí,“ řekla milionářova dcera. Dvojice se začala vídat poté, co se Mária stala asistentkou v jednom z klenotníkových obchodů. Brzy ji Bush požádal, aby si našla jinou práci. „Když se rozzlobila, křičela na mého otce i před zákazníky,“ vzpomíná dcera.

Márii dokonce postupně začalo překážet i to, že Elliie má blízký vztah s otcem. Když všichni tři navštívili Dubaj, byla Mária nesoustředěná, protože šlo o výlet k narozeninám Ellie. „Nelíbilo se jí, že celý výlet nebyl jen o ní,“ tvrdí dcera zavražděného milionáře.

V nákupním středisku se dokonce tak rozčílila, že po klenotníkovi hodila svou kabelku. Dcera i sestra zavražděného potvrdily i to, že kontrolovala Bushův počítač a telefon. Nakonec mu v zuřivé náladě zničila notebook. Po tomto výstupu se s ní milionář přestal stýkat. „Myslel si, že ji to změní.“ Přiznává Ellie.

Ti, kteří Andrewa Bushe znali, tvrdí, že to nebyl žádný svatouškář. Střídal mladší milenky. Podle jeho okolí byly ženy po Bushově boku vždy krásné a o mnoho mladší než on. Osudným se mu mohlo stát právě to, že jedna z nich, Slovenka Mária, neunesla rozchod. Daily Mail cituje zdroje, podle kterých Andrrew navíc půjčoval peníze i těm, kterým by banky nepůjčily. Prošetřuje se i jeho propojení s obchodem s drogami.

malinak ( 15. dubna 2014 23:44 )

dceruska....klasicka anglicka hloupa tlusta pica....jak rikaji sami anglici..:fat cunt

tenzmrtodvedle ( 15. dubna 2014 11:41 )

....''Je to žárlivá šílenkyně, házela po otci věci!''....tak nakonec po nem hodila i kulku,ale moc rychle,nestacil ji chytit....

zdrclamrdka ( 15. dubna 2014 09:59 )

kra vina, podívej na ixnásobného slavíka, je mu pětasedmdesát a m r d á o stošest a mladej kůň raděj utíká hlásit zprávy do telky aby měl na chvíli pokoj

jana999 ( 15. dubna 2014 09:23 )

no na druhý straně na tom vydělala právě dcerunka s matinkou, zbavila je dědka, který by ještě všechno prohýřil s kurvama a dědit budou právě oni, kdo ví kdo ho zabil

pekna.potvora ( 15. dubna 2014 08:46 )

v každom národe sú ľudia temperamentní aj menej temperamentní, to neznamená, že len temperamentní dokážu vraždiť, v Čechách vraždí kdejaký ňouma

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání