Pátek 26. dubna 2024
Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav
Oblačno, déšť se sněhem 9°C

Zmizel mentálně postižený Jakub (19): Je na úrovni sedmiletého dítěte. Viděli jste ho?

Policie pátrá po devatenáctiletém Jakubovi z Prahy. Neviděli jste ho?
Policie pátrá po devatenáctiletém Jakubovi z Prahy. Neviděli jste ho?  (Autor: Policie ČR, Profimedia.cz)
Autor: ČTK - 
10. srpna 2013
22:18

Policie pátrá po dvacetiletém Jakubovi Váňovi z Prahy. Mladík je podle jeho rodičů mentálně na úrovni sedmiletého dítěte, trpí navíc těžkou vadou sluchu. Mluví nesrozumitelně. V minulosti nikdy pohřešován nebyl.

Rodiče mladíka viděli naposledy přibližně o půlnoci doma v Růžinovské ulici. Je důvěřivý, snadno zranitelný a rád se dává do řeči s lidmi, zejména s muži. V oblibě má také cestování městskou hromadnou dopravou nebo vlakem. "Z toho důvodu se domníváme, že nemusí být jen v Praze," podotkla pražská policejní mluvčí Jana Rösslerová.

Mladík je vysoký asi 173 centimetrů, hubené postavy. Má krátké černé vlnité vlasy, hnědé oči a tmavou pleť. Na sobě měl naposledy modré džíny, černou mikinu s nápisem Big Shock, která má žlutý vnitřek. Na nohou měl boty značky Nike.

Lidé mohou jakékoliv informace o pohřešovaném sdělit na linku 158.

coccina ( 14. srpna 2013 21:27 )

Inteligence některých lidí mě tady opravdu překvapuje. Ten kluk nikomu neubližoval ani neškodil. Byl to kluk, kterého když jste potkali tak Vám zvedl náladu jen svou nevinností a radostí do života. Nebyl to ani cikán, ale kubánec. Ani mi nepřišel, že by byl na tom byl inteligenčně tak špatně, aby ho museli zavřít někam do klece. Což se ovšem nedá říct o některých z vás.

luna.lololo ( 14. srpna 2013 20:00 )

mortis69: Stále to byl člověk , který , jak tady lidi psalí nikomu nepřekážel , radoval se ze života i když po svém ale radoval .

to-snad-ne ( 14. srpna 2013 13:37 )

Není http://praha.idnes.cz/policiste-v-praze-nasli-dva-utonule-dbj-/praha-zpravy.aspx?c=A130814_115038_ praha-zpravy_bur ale pro "novináře" v Bleslu, kterým by paní Šmuclerová ráda přidala trochu lesku, to není zajímavá zpráva.

maxipesfik ( 13. srpna 2013 18:38 )

Takovýhle dementy mají hned jak se to narodí likvidovat.K čemu je taková havět? A fakany z mozkovou obrnou taky.

karel.svoboda9 ( 13. srpna 2013 01:21 )

 doufam že je v pořádku

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání