Středa 24. dubna 2024
Svátek slaví Jiří, zítra Marek
Zataženo, déšť 7°C
Nejčtenější
na Blesk.cz

Tajné fotky Moniky, které manžel neměl vidět. Žárlil na ni?

Autor: oj, ljš - 
9. srpna 2013
16:55

Byla krásná, sexy, mladá a sebevědomá. Monika K. (†36) se mužům velmi líbila a moc dobře to věděla. Příležitostně si přivydělávala jako modelka a nebála se ani hodně lechtivých fotografií... Žárlil na ni její manžel?

Fotky Moniky K., které se objevily na internetu, rozhodně nejsou nevkusné, je však vidět, že se krásná blondýnka nebála ani focení ve spodním prádle. Zda o tom její manžel Petr věděl, není jasné. Podle rodinných známých byl poměrně žárlivý.

„Byla to atraktivní maminka, která chodila nádherně oblečená a upravená, že se za ní otáčely i ženské. Ani se nedivím, že na ni žárlil," řekla Blesku Moničina sousedka, která spekuluje o tom, že žárlivost mohla Petra K. skutečně dohnat až k vraždě.

Jakékoli rodinné problémy však Petr K., kterého nadále drží policie v Egyptě, popírá. "Měli jsme krásný harmonický vztah, plný tolerance a vzájemného respektu," řekl serveru TN.cz.

Jaká látka Moniku a její dceru Klárku zabila nadále zjišťují vyšetřovatelé jak v Egyptě, tak v Česku, kde dnes proběhne druhá pitva těl. Výsledky by měly být známy do týdne.

irmma ( 12. srpna 2013 11:27 )

je pravda, že chlap který žárlí, by nesnesl aby jeho manželka se takto vystavovala na internetu. Ale spousta fotek tam přibyla až po její smrti.Kdo je tam dává? Někdo z rodiny? A proč asi?

llottoss ( 12. srpna 2013 10:46 )

llottoss ( 12. srpna 2013 10:45 )

llottoss ( 12. srpna 2013 10:44 )

llottoss ( 12. srpna 2013 10:44 )

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání