Středa 24. dubna 2024
Svátek slaví Jiří, zítra Marek
Zataženo, déšť se sněhem 7°C

Petr při rozhovoru o smrti Moniky a Klárky: Psychicky se sesypal!

Autor: red - 
10. srpna 2013
14:51

Petr, který v Egyptě přišel o dceru Klárku (†8) a manželku Moniku (†36), zůstává stále na místě činu. Z ciziny chtěl ale prostřednictvím rozhovoru případ trochu osvětlit. Jenže po první otázce musel přestat. Psychicky se sesypal! Tíží ho snad svědomí?

Češky byly nalezeny mrtvé před týdnem. Podle předběžných výsledků byly otráveny. Jed, který jim rozleptal žaludky, nemohly pozřít ve stravě. Někdo je musel otrávit. Největší podezření padá na otce a manžela Petra, který sám otráven nebyl, a v jeho výpovědi bylo mnoho rozporů. Nemusel to ale být on, kdo zabíjel.

Petr by rád očistil své jméno a tak souhlasil, že čtenářům portálu tn.cz odpoví na chatu jejich otázky, ale přicházely mu otázky "na tělo" a ne všechny byly zjevně příjemné. Nakonec to psychicky nevydržel a chat předčasně ukončil. "Dobrý večer, moc se omlouvám, ale jsem na tom psychicky velmi špatně a necítím se na to, odpovídat na takto citlivé otázky," zodpověděl nakonec jediný dotaz. Opravdu nevydržel čelit obtížným otázkám, nebo ho tíží svědomí?

"Velmi mě ranily nepravdivé informace, které se v České republice objevují a zveřejňují. Děkuji všem, kteří při mně stojí a drží mi palce. Přišel jsem o rodinu, prosím, respektujte, že se teď skutečně necítím na takovouto zátěž. Děkuji, Petr Kramný," vysvětluje.

jonejone ( 17. srpna 2013 16:31 )

Pan Kramný má každopádně po životě.Pokud to udělal nebo má něco společnýho se smrtí manželky a dcerky, příjde se na to - ani kdyby se nepřišlo, svědomí ho dožene, za měsíc, za dva....za rok...s tím se nedá žít...a pokud nemá s tím nic společnýho, ztratil ženu a dceru - bolest musí být obrovská. V TV působí nevěrohodně-bohužel, ale kdoví, jak bychom se chovali my při takové ztrátě v cizině, každopádně jej zajímá CO je zabilo, ne KDO...přeji mu hodně síly do dalšího života, pokud je nevinný.Odsoudit ho je lehké, ale zatím nevíme to hlavní KDO a CO je zabilo.

lulaaaaa ( 12. srpna 2013 17:54 )

je to vrah! A dobrý herec,vsadím se o cokoli,že to udělal on ..žádný emoce nic a teď si to uvědomi a sesypal se jak mimíínko. Doživotí ať zdechne šmejd!

rbursik ( 12. srpna 2013 14:57 )

šmejde,

ovip ( 12. srpna 2013 12:20 )

Petr se sesypal????? To snad nmůžete myslet vážně. Spíš to vypadalo, že je to kolega reportéra z NOVY. A né pozůstalý.Je mi líto té holčičky. Zajímalo by mně, jak dlouho byly mrtvé když je našli. To se nikde nepíše.

kurtaverox ( 12. srpna 2013 01:32 )

Je mi to moc lito.Verim ze to neudelal a pravda se ukaze.!!!

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání