Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Zataženo, déšť se sněhem 7°C
Nejčtenější
na Blesk.cz

Ve Velké Británii se ztratila Slovenka (13): Policisté ji našli až za týden!

Erika (13) byla nezvěstná celý týden.
Erika (13) byla nezvěstná celý týden.  (Autor: Policie South Yorkshire)
Autor: ČTK, lm - 
12. srpna 2013
22:24

Britská policie pátrala týden po nezvěstné třináctileté Slovence, která dva roky žije s rodiči v Anglii. Před zmizením z domova v Sheffieldu byla v kontaktu s 22letým mužem pákistánského původu na internetu. Vyšetřovatelé v souvislosti s případem už zatkli tři muže.

Policie Eriku několikrát vyzvala, aby o sobě dala vědět, pokud je v pořádku. Během posledních sedmi dnů přitom vyšetřovatelé dostali několik nepotvrzených hlášení, že dívka byla spatřena. Erika byla nakonec nalezena v pořádku asi 60 kilometrů od domova.

První muž byl v souvislosti s vyšetřováním zatčen minulý pátek pro podezření z únosu dítěte. Už v neděli však byl propuštěn na kauci. Podle britského listu nebyl schopen říct, kde se Slovenka nachází. Vztah mezi ním a Slovenkou charakterizoval podle slovenského serveru Topky.sk jako přátelský.

"Už týden nám o sobě nedala vědět. Velmi se zlobím na toho muže z internetu, se kterým byla v kontaktu. Moje dcera je ještě dítě a on jí měl dát pokoj," řekl otec dívky deníku Daily Mail.

Další muž byl zatčen dnes ráno. Policie tvrdí, že během posledních 48 až 96 hodin byl s dívkou v kontaktu. Policie potvrdila, že také on byl zatčen pro podezření z únosu dítěte. Podle serveru Daily Mail byl dnes vpodvečer zatčen pro stejná obvinění ještě třetí muž (41).

Dívka prý už před třemi měsíci odešla z domu, ale po 24 hodinách se vrátila.

ibuprofen ( 16. května 2015 20:34 )

Třináctiletá Slovenka Erika? Já teda vidím pětadvacetiletou cikánku Eržiku.

atakdale ( 31. července 2014 13:57 )

to je ale hezká holčička... kolikpak tatínek asi vydělal?

opportunity ( 1. září 2013 19:16 )

Tatínek tvrdí, že jeho dcera je ještě dítě... no, nechci mu brát iluze, ale holka už dávno není... dítě.

slider ( 13. srpna 2013 14:39 )

V Anglii rikaji na cikani eastern Europeans. Mate zacit rikat Pakistancum Anglicani.

oliiiii3 ( 13. srpna 2013 11:56 )

13 leta, A TO SE ***LA TYDEN S TAKOVYMA STARYMA KAZAKAMA. CO JE TO ZA DCERUNKU A JAKE JSOU JEJI RODICE. VSAK JIM ZASE UTECE, A KDO TO BUDE PLATIT. AT JI TAM NECHAJI BUDE TO PORAD DO KOLA,,,,,, UTIKAT A HLEDAT

Zobrazit celou diskusi