Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Zataženo, déšť se sněhem 7°C

Policie pátrá po matce dvou dětí: Odešla do práce a už se nevrátila!

Policie pátrá po Silvii Pletichové. Čekají na ni doma dvě děti.
Policie pátrá po Silvii Pletichové. Čekají na ni doma dvě děti.  (Autor: Policie ČR)
Autor: INT, lm - 
1. září 2013
19:38

Ztratila se další maminka! Rodina prosí o pomoc s pátráním po Silvii Pletichové (41) z Jablonce nad Nisou, která se ztratila ve středu na cestě do práce. Doma na ní čekají manžel a dvě děti.

Silvie Pletichová odešla 28. srpna v 5:30 z domova do práce a od té doby ji už nikdo neviděl. Podle serveru tn.cz by se mohla pohybovat v okolí Tanvaldu, Železného Brodu, Jablonce nad Nisou, Semil nebo Jilemnice.

Celá rodina je ze zmizení milované Silvie naprosto zdrcená. Zoufalý manžel téměř nevychází z bytu a doufá, že se žena vrátí. Podle švagrové byla zmizelá žena velmi nešťastná z nedávné smrti svého otce a těžko se s tím srovnávala. Přesto je zvláštní, že by svou šestiletou dcerku dobrovolně opustila den před jejími narozeninami. Holčička navíc jde zítra poprové do školy a maminku na kameru televize Nova prosila, ať se vrátí a zítra ji tam doprovodí.

Žena má střední postavu, hnědé vlasy s melírem a zelené oči. Měří přibližně 165 až 168 cm a vypadá na svůj věk. Lidé mohou jakékoliv informace o pohřešované sdělit na linku 158.

kdoasi ( 2. září 2013 15:59 )

Na druhou stranu je fajn,že sama vyhledala pomoc odborníků.

kdoasi ( 2. září 2013 12:08 )

Teď hlásili ve zprávách,že je živá a zdravá v nějakém zdravotnickém zařízení.Údajně psychické problémy.

marie60 ( 2. září 2013 11:56 )

marie60 ( 2. září 2013 11:56 )

Ve čtvrtek měla její dcerka narozky a dnes šla poprvé do školy.Každá máma si takovou příležitost nenechává ujít.Kdyby byla tahle paní v nemocnici, tak by už poliši a nebo její muž dostali od nich zprávu.Vypadá to moc bledě.Mohl ji někdo srazit autem a nebo ji mohl nějaký gauner přepadnout a odvléct bůh ví kam.

anka ( 2. září 2013 00:43 )

jak vite, ze ho opustila? Jak vite, ze si ji neco nestalo?

Zobrazit celou diskusi