Pátek 26. dubna 2024
Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav
Polojasno 14°C

Pirát silnic z D1 bude obviněn policií

Video se připravuje ...
Autor: jak - 
6. dubna 2010
17:00

Řidič, který se pomstil pomalejší řidičce tím, že jí vytlačil z vozovky, bude nejspíš obviněn policií. Dosud nevýdaný kousek bezohledného řidiče policie vyšetřuje a pozvala si viníka na výslech. Hrozí mu trest s horní sazbou až 12 let.

Policisté v ojedinělém případu ze silnice D1 pokročili a po té, co si vyslechnou řidiče superbu, který nehodu způsobil, zřejmě přikročí k jeho obvinění. "Provedeme ho zítra nebo pozítří. Lze předpokládat, že padne obvinění," uvedla středočeská policejní mluvčí Soňa Budská.

I přesto, že bude pro řidiče polehčující okolností, že zavolal k místu nehody sanitku, tak ho čeká obvinění z těžkého ublížení na zdraví. Za to ho může soud poslat až na 12 let za mříže.

Případ se stal v neděli 21. března na dálnici D1 směrem na Prahu na 25 kilometru.Žena se svým spolujezdcem jeli v poklidu po dálnici z Brna.  V momentě, kdy začala předjíždět kamion, objevil se za ní černý superb. Řidič musel kvůli jejímu manévru patrně přibrzdit. To ho rozčílilo natolik, že na ni nejprve blikal, troubil a také sprostě gestikuloval.

To mu ale nestačilo, nakonec se rozhodl pomstít se jí. Najel na ni z boku a sestřelil ji z vozovky! Vyděšená řidička mazdy strhla volant, vyletěla do vzduchu, několikrát se převrátila a dopadla do pole vedle dálnice! Jen zázrakem se nic nestalo a posádka havarovaného auta vyvázla s drobnými zraněními.

zaviracispendlik ( 7. dubna 2010 11:43 )

stejně vytáhnou nějakého strýčka z pátého kolena

sakra ( 7. dubna 2010 10:42 )

Tak to skutečně je.

12-666 ( 6. dubna 2010 23:23 )

Oprava: v Nemecku

12-666 ( 6. dubna 2010 23:22 )

Neomlouvam chovani ridice ale nekteri ridici nebo ridicky proste na dalnici nepatri a kdyz nejsou schopni na dalnici jezdit tou 130,tak at odevzdaji ridicak.V nemecku se pokutuje na dalnici jak prehnane rychla jizda,tak pomala kdy se ridic delsi dobu drzi v pravem pomalejsim pruhu,tak ma smulu a plati!A potom,konecne by jsme si meli v Cechach objasnit co je to tr.cin vrazdy a pokus o zabiti.

e.44 ( 6. dubna 2010 22:26 )

Klid. Ty ignoranti si to stejně neopravěj.

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání