Pátek 26. dubna 2024
Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav
Oblačno, déšť se sněhem 9°C

Hrůza na D1: Řidič vytlačil auto z dálnice

Video se připravuje ...
Autor: rum, šim - 
2. dubna 2010
08:25

VIDEO: To české silnice a dálnice ještě nezažily! Šofér (40) se pomstil řidičce, která ho údajně zdržovala, tím, že ji vytlačil z vozovky! Auto se několikrát převrátilo a skončilo v poli!

Těžko uvěřitelný případ naprosté lidské bezohlednosti zachytily kamery na D1 v Mirošovicích u Prahy.


Žena se spolujezdcem v mazdě jela v neděli 21. března směrem na Prahu. K metropoli jí zbývalo asi 25 kilometrů. V momentě, kdy začala předjíždět kamion, objevil se za ní černý superb. Řidič musel kvůli jejímu manévru patrně přibrzdit. To ho rozčílilo natolik, že na ni nejprve blikal, troubil a také sprostě gestikuloval.

To mu ale nestačilo, nakonec se rozhodl pomstít se jí. Najel na ni z boku a sestřelil ji z vozovky!

Vyděšená řidička mazdy strhla volant, vyletěla do vzduchu, několikrát se převrátila a dopadla do pole vedle dálnice! V řidiči se pohnulo svědomí po několika metrech, zastavil a zavolal posádce havarovaného vozu sanitku.

Při řidičce i jejím spolujezdci stáli asi andělé strážní. Z šílené nehody totiž vyvázli jen s lehkými zraněními. „Za dobu své kariéry jsem se s ničím podobným ještě nesetkal,“ řekl TV Prima, která informaci přinesla, jeden z dálničních policistů.

Pirátu silnic, kterého policie zatkla, nyní hrozí až 12 let vězení za pokus o těžké ublížení na zdraví. I když je celý incident natočený, policie přesto hledá svědky nehody.

romanvansa ( 16. dubna 2010 09:07 )

super napsáno souhlasím ve všech bodech

dedekjos ( 10. dubna 2010 20:25 )

Je mi 68 let, ŘP mám přes 45. Na našich silnicích jsem zažil lecos. Agresivita našich řidičů je stále větší. Bohužel ! To co provedl tento, taky "ŘIDIČ" v SUPERB, mě pořádně nazvedlo. Pro jeho bezohlednost nemám vysvětlení ani vhodný přívlastek, aniž bych byl vulgární. V TV zprávách bylo řečeno. Cituji: 1: Vozidlo za ním jedoucí na něj blikalo dálkovými světly = LEŽ !!! Nesčetně krát jsem si přehrál video. Nebylo však vidět na jeho zádi jakékoliv zesvětlení, což by bylo zcela určitě vidět !!! 2. Povinost řidiče při přejíždění z jednoho jízdního pruhu do druhého, je povinnen, ZE ZÁKONA !!!, použít tzv BLINKR ještě před započetím úkonu !!! Nebylo opět však nic vidět !!! 3. Že neviděl Mazdu jedoucí v pravém jízdním pruhu ??? JE TO MOŽNÉ !!! 4. Nikdo mi však nenamluví, že o ničem nevěděl !!! Opět LEŽ !!! Z videa je jasně vidět, že musel o Mazdu ŠKRTNOUT, což by musel SLYŠET /je neslyšící???/ !!! 5. Pokud tvrdí, že volal ZS, pak zcela určitě věděl co se stalo a přesto, ujel z místa dopravní nehody, což je také ze zákona, trestní čin !!! Vina a trest? Toť otázka. Našemu soudnictví již dávno NEVĚŘÍM !!! A to ne jen za posledních 20 let. Jak je naším zvykem. Opět to vyšumí do ztracena a nebylo by to poprvé !!!

dzarca89 ( 9. dubna 2010 01:20 )

Když je psychicky labilní, tak odebrat řidičák jednou pro vždy, aby se už nic takovýho dalšího nestalo nebo aby se dokonce nestalo ještě něco horšího!..ale bohužel...pán si bude jezdit jak to hovado bez mysly dál!.

dzarca89 ( 9. dubna 2010 01:16 )

Chtěla bych vidět tebe, kdyby jsi seděla v tom autě a měla ve předu jedno dítě a v zadu druhé třeba v sedačce ty nádhero. Ještě by jsi takhle psala?!

romanvansa ( 8. dubna 2010 09:49 )

Ten parchant co vytlačil tu mazdu má přece jen v něčem velké štěstí.Má štěstí v tom že v té mazdě neseděla moje rodina, protože kdyby jo osobně bych toho chtěl jsem napsat člověka ale raději napíšu ***a vyhledal a nedokážu ani popsat co by se dělo potom.Budu ten případ dál sledovat a věřím že mi dá většina lidí za pravdu když řeknu že 15 let ve vězení je do ***e minimum, když vezmu v potaz co vše se mohlo stát a všichni doufám víme a čem mluvím.Kolik lidí musí tvrdě pracovat, dojíždět do práce, starat se o rodinu, dělat ve stresu každý den řešit krizové situace to snad proboha nemůže být omluva.Jestli nedostane trest tak se na to v tomhle státě už fakt vyseru nazdar.

Zobrazit celou diskusi