Sára Saudková má k sexu velmi pozitivní vztah. Aby taky ne, když moderovala erotický pořad Peříčko! Prožila bouřlivý vztah s fotografem Janem Saudkem. Nakonec ale skončila s jeho synem Samuelem, se kterým má čtyři děti.

Co všechno v intimním životě prožila, co má ráda a jaké jsou její sexuální inspirace pro focení, se jí můžete ptát již teď. Na chatu bude v pondělí od 11 hodin!

Všem hostům můžete pokládat dotazy již nyní!

Trápí vás nějaké sexuální problémy, je vám však trapné se na ně zeptat? Nebojte, i na ty nejzapeklitější dotazy ohledně intimního života se můžete zeptat renomovaného sexuologa Zlatka Pastora. Hostem chatu Blesk.cz bude v úterý od 12 hodin.

Výukou sexu se živí, ví o něm více než většina ostatních. Sexkoučka Julia Gaia Poupětová poradí, jak svést muže, jak potěšit ženu i jak si intimnosti co nejvíc užít v dlouholetém manželství. Na chatu bude ve středu od 14 hodin. Dotazy samozřejmě můžete pokládat již teď.

Pokud dáte na věštění a zajímá vás sexuální osud, nebojte se položit své dotazy kartářce Evě Kalivodové. Z karet vám vyloží, zda vás čeká rozchod nebo například svatba. Na chatu bude ve čtvrtek od 10 hodin.

Fotogalerie
7 fotografií