ONLINE CHAT
Dobry den. Volam sa Andrea a som narodena 11.4.1976. Mam partnera 8 rokov a mame spolu 3 rocneho syna. Vztah to neni uplne idealni. Ako to vyzera do buducnosti? Dakujem za odpoved.(Andrea)
Foto
Dobrý den, Andrejko, Váš vztah je v pořádku. To, co nyní cítíte je, dá se říct určitým způsobem pozapomění na vztah, ženu. Určitě vztah nevzdávejte. Váš muž Vás miluje, jen jste mu pořád na očích a on Vás vnímá jako stálou součást svého života. Doporučuji najít si nebo se vrátit ke svému koníčku. Váš partner bude mít o Vás a Vaše životní kroky zájem, vše se napraví. Držím pěsti!
Dobrý den, najdu muže na stálý vztah? (14.7.1962.) Děkuji. (GRIETKA)
Foto
Dobrý den, pokud uděláte změnu ve svém nahlížení směrek k mužům a vztahům, tak určitě ano. Bez svého rozhodnutí, nového pohledu zůstane vše tak, jak je nyní. Pokud budeou muži přicházet, budou podobní těm, kteří již z vašeho života odešli. Proč? Partneři, tak jako všichni lidé nám přináší zrcadlo poznání toho, co v životě nemáme zpracované, co se máte naučit. Držím pěsti. Rozhodně na to máte, aby jste změnu učinila.
dobrý den p. kartářko, zdravím Vás a prosím o nahlédnutí do karet, jak Vaše karty vidí vývoj vztahu mezi mnou ( Alena ) a mým přítelem Tomášem. děkuji a přeji Vám krásného Valentýna.(Alena)
Foto
Dobrý den, Alenko, Váš vztah s Tomášem je naplněný, ale...jak to napsat...Vy chcete víc, a pokud něco chci, měla bych si o to říct, naplnit číši vztahů tak, abych byla spokojená já i můj partner. Máte vzájemnou souhru energií a můžete jít dál. Co tím myslím? To, co Vám ve vztahu chybí, co Vám schází, řekněte si o to partnerovi. Zeptejte se taky Vy jeho na jeho potřeby. Váš společný vztah má jít výš, dál, hlouběji...řekněte si to jak chcete, každopádně je to úžasný muž, který umí naslouchat a miluje vás :-) Krásného valentýna taky Vám :-)
Dobry den pani Eva, zaujimalo by ma ci sa mi crta nejaky vztah v blizkej buducnosti alebo aj v dalekej alebo mi je sudene byt sama? Vopred dakujem. Alexandra(Alexandra)
Foto
Dobrý den, Sašo, v květnu poznáte úžsného muže s nímž budete v červnu tvořit pár. Krásný jemný muž, který se k Vám přiblíží bude opak toho, co od Vás odešel (obě víme, že - a já jsem moc ráda, že jste to dokázala). Tento vztah Vás hodně pozvedne, budete šťastná, spokojená. Moc vÁM TO, sašo, přeju. Krásný den.
Dobrý den, dočkám se někdy vlastního dítěte? Děkuji za odpověď.(gabka)
Foto
Dobrý den, důvod proč dítě nepřichází do Vašeho života je Vaše nerozhodnost, odmítání. Odpovězte si sama na tyto otázky - opravdu chci dítě, proč chci dítě, chci dítě, protože chci naplnit svůj život nebo chci splnit manželskou povinnost...Gabko, cítím z Vás nerozhodnost a to velkou. Zdr. jste v pořádku a dítě můžete počít normální cestou. Je zapotřebí dát tomu své vlastní rozhodnutí a můžete otěhotnět. Klidně si dejte na čas, nepospíchejte...až budete rozhodnutá, začnou se dít zázraky. Držím pěsti.
Dobrý den paní Andělko:-), chtěla bych se zeptat na svůj manželský vztah, jak se bude vyvíjet? Poslední delší dobou se cítím nenaplněná, nebaví mě to, ani v sexuální oblasti. POtkám někoho zajímavého nebo je někdo zajímavý, komu se i já líbím v mém okolí?děkuji, ¨Jana narozená 26.5. 1973(janička)
Foto
Dobrý den, Jani, s manželem jste se trochu oddálili, ale to není důvod k vzájemnému opuštění. Je to momentální stav, který je doprovázen řešícími situacemi, jak Vašich, tak Vašeho manžela, proto nejspíš nefunguje ani Váš sexuální život tak, jak byste si sama představovala. Dejte tomu čas. Cca v květnu 2015 přijde uvolnění (ono přijde dříve - cca v druhé polovině února), ale k Vám do vztahu dorazí později. Přesto není důvod k odluce, zůstaňte chvíli stát a vnímejte energie či situace, které přispěly k Vašemu odtáhnutí, odloučení srdcí. Mužů okol Vás je nyní více. Pokud chcete sexuální zážitek, tak do toho :-) Ale nepočítejte, že zde bude vytvořen vztah, kde bude srdcem jeden druhého podporovat. Každopádně, otázka jestli se někomu líbíte ve svém okolí je, troufnu si říct, trošku zbytečná. Zvedněte hlavu a podívejte se kolem sebe, vidíte...ani karty k tomu nejsou zapotřebí :-) Hodně štěstí přeji.
Dobrý den, chtěla bych se zeptat, zda se tento rok zamiluji a potkám nějakého fajn chlapa. Moc děkuji za odpověď, nar.21.2.1992(Adéla)
Foto
Dobrý den, pokud upustíte od starých vzorců, které máte v hlavince pevně zafixované, tak muž přichází (zcela jiný, než byli ti předchozí a že se Vám to bude líbit, jeje a jak :-)) v srpnu 2015. Setkání provází krásná uvolněná situace, která bude při seznámení a provázet bude i Váš vztah. Máte se na co těšit, je to nádhera :-)
Potkam tento rok lásku? Dekuji(eldon)
Foto
Dobrý den, lásku potkáte v dubnu 2015. Krásný den.
15.3.1953 JAKÝ BUDE VZTAH S DCEROU .JSME V ROZEPŘI?(VIERA)
Foto
Dobrý den, Viero, Vaše dcera se nyní nachází v situaci, která bohužel nepůjde k pozitivu, ale kráčí k negativu. Vaše dcera bude potřebovat Vaší radu, pomoc, prostě Vás. Sama se bude bát přijít a požádat Vás. Samozřejmě, že je to na Vás, ale pokud ji budete kontaktovat, určitě Vaší pomoct, nebo kontakt s Vámi neodmítne. Situace není v tuto chvíli mezi vámi zapouzdřená, ale stagnující, přesto čeká na vyřešení. Váš vztah, pokud přistoupíte k sobě blíž bude naplněn, mnohem více zpevněn než v dřívějších dobách silnějším poutem matky a dcery. Držím pěsti!
Prosím vdám se letos a budu mít děti, nar. 28.8.1984(Danka)
Foto
Dobrý den, Danko, letos se nevdáte. Děti budete mít, ale později.Hlavu vzůru, jste ještě mladá a máte krásně jemné energie.
Dobrý den, je to dva měsíce, co jsem ukončila dost bolestivě sedmiletý vztah. Je mi 38 let a zajímalo by mne, jestli jestě potkám toho pravého a založím rodinu. Díky(pampeliška)
Foto
Dobrý den, v právě ukončeném vztahu jste si předali, co jste si předat měli a Vaše rozhodnutí jít každý svou cestou je naplnění Vaší úlohy. Další vztah bude v jiném rozměru, než byl tento a to jak v rovině citů, tak v rovině fyzické (zájmy, volnooaktivity vesměs). Do konce tohoto roku tady máte více mužů, především kamarády, protože si nebudete chtít dovolit nechat přistoupit muže blíž. Vztah přichází až v roce 2016 a to v únoru. Tohoto muže poznáte cca v posledním Q letošního roku. Kamrádský vztah přeroste ve vztah partnerský a vypadá moc pěkně. Hodně štěstí.
Chtěla bych se zeptat,jestli mě letos čeká nový vztah,vážný vztah,jsem 3 roky rozvedená,15.12.1970(Miluška)
Foto
Dobrý den, Miluško, muž do Vašeho života přichází v březnu 2015 a to už je chvilku :-) Vidím zde krásně naplněný vztah plný nových věcí, zážitků a poznání. Hodně štěstí.
Ahoj Evo, zdravím. Jak se máš? Absolvovala jsem s Tebou ve skupině kurs Marka K.(Jana )
Foto
Ahoj :-) děkuji, mám se skvěle :-)
Dobrý den, mám dotaz zda potkám partnera, kdy to bude a zda bude ke mě vhodný. Narozena 18.10.1988. Děkuji.(Tereza)
Foto
Dobrý den, Terezo, vztahu se bráníte. Možná si říkate, že to není pravda, ale Vaše duše se brání a jak. V tutochvíli vidím příchod partnera do Vašeho života a to v červenci tohoto roku. Ve svém partnerovi budete číst jako v knize. Ukáže vám na společné cestě více rozměrů, které si nyní nemusíte uvědomovat, protže je tady Vaše "povýšení" - vztahové. Jste krásná, mladá duše - jako čistý nepopsaná papír.
Váš dotaz Dobrý den,jsem narozená 15.2.1961 a můj partner 2.12.1960,chtěla bych se zeptat na naší budoucnost. Děkuji Jarmila(jarouš61)
Foto
Dobrý den, Jarmilo, budoucnost ve vztahu je moc pěkná. Cítím zde jemnost, vánek nových zážitků, respekt jeden k druhému. Můžete být právem spokojená, od Vašeho vztahu by se mohli mnozí učit. Krásný den.
Dobrý den paní Kalivodová, chtěla bych se zeptat, zda letos potkám partnera pro život, se kterým budu šťastná? Děkuji Vám moc předem Lucie (31.1.1985)(Lucik)
Foto
Dobrý den, Lucko, máte za sebou nepěkný vztahový trojúhelník, který Vám zůstává v hlavince. Zkuste více věřit. Komu? Sobě i mužům, kteří k Vám přichází. Muž přichází v květnu tohoto roku a je k Vaši duši krásně jemný, citlivý se spoustou nápadů, které budete společně uslutečňovat. Jděte vstříc životu s otevřenou náručí a vnímejte své pocity...nemusíte říkat vždy ano, odmítnutí je někdy zkouškou pravosti. Sama v sobě, svých pocitech hledejte odpověď.
Dobrý den chtěla jsem se zeptat po 25 letech Mé opustil manžel jsem již 3 roky sama potkám ještě nějakou lásku je mi 61 let narozena v lednu Děkuji moc Miroslava(Miroslava)
Foto
Dobrý den, Mirko, rozchodem se svým manželem ještě nejste v tuto chvíli smířená, ještě jste tuto skutečnost nepřijala, proto se k Vám do života nemůže dostat muž, který už se nyní objevuje ve Vašem okolí, přiblížit se však nemůže. Tento muž je s Vámi spojen karmickým poutem a jak oduše se znáte opravdu dlouho. Co je důležité udělat, aby se k Vám mohl přiblížit? Přijměte odchod svého partnera. Popřejte mu (mentálně) hodně štěstí do života, otevřete svou náruč sama životu a vykročte, pak jistě potkáte muže, o němž píšu výše. Usmějte se na svět a chtějte více, nespokojujte se s málem. Nikdo tady nejsme na "borůvkách", pro každého je tady připraven partner takový, o jakém sníme. Není jeden ani dva, je jich vícero. Je na nás samotných, jak se k životu sami postavíme a přijmeme jeho dary.
Chtěla bych se zeptat kdy potkám lásku. Nar. 21.6.1964. Děkuji za odpověď.(Marcela)
Foto
Dobrý den, Marcelko, v srpnu tohoto roku potkáte svou životní lásku, která bude stát po Vašem boku dlouhodobě. Krásný den.
Dobrý den, zajímá mě, jak má smysl pokračovat v dlouhodobém vztahu s partnerem. Mám dojem, že si mě partner neváží a vztah je spíše o setrvačnosti, než o citech a vzájemné úctě a respektu. Změní se to, pokud ano jakým směrem. Děkuji za odpověď. Lenka 9.8.1966+Milan 19.7.1978.(Lenka)
Foto
Dobrý den, Leni, Váš vztah je dlouhodobý. Vidím zde "zajeté koleje" Vašeho vztahu. Podívám-li se na Vašeho partnera směrem k vám, vidím otevřené srdce, lásku, lehkost, ale to má v sobě směrem k Vám, navenek se může chovat jinak. Podívám-li se na vás, máte tady tvrdost, táhne Vás to dolů, cítím negace. Možná máte pocit, že musíte všechno zvládnout a převzala jste postupem času partnerovy situace na sebe a řešíte je. Tady cítím nejistotu, smutek, odtažení se od sebe navzájem. Jak to napravit? Zkuste společnou večeři na neutrálním místě a otevřeně si promluvte o tom, co Vás trápí a ptejte se partnera, jak to vnímá on. Váš vztah do budoucna se mi zde neobjevuje jako tlumený ani ukončený. Přeji hodně štěstí.
Váš dotaz Vdám se ještě? Děkuji Lenka (Vaše jméno Lenka)
Foto
Dobrý den, Leni, ano, vdáte se cca do 5 let. Svatbu vidím na čase ose s Vašim rozhodnutím. Chcete se vdát, ale bojíte se vkročit do společného svazku, takže se budete rozhodovat až se rozhodnete, ale svatba ano :-)
Dobrý den. Najdu životního partnera? 21.11.1964(Zuzana)
Foto
Dobrý den, Zuzko, Vy mužům moc nevěříte. Vidím tady Vaše životní zklamání, přesto nyní máte ve svém okolí rovnou dva muže, kteří mají o Vás zájem jako o ženu. Nemůžete se rozhodnout? Zkuste se zeptat sama sebe, svého srdce a pokud odpověď nenajdete hned, dejte si čas. Nyní se ocitáte v karmické úloze vztahů a to, co po Vás Universum chce je rozhodnutí tak, jak to Vy sama cítíte. Přeji hodně štěstí.
Dobrý den,narodila jsem se 22.4.1963 a chtěla bych vědět,jestli mě čeká ještě nějaký pevný partnerský vztah,a kde bych se mohla seznámit?Děkuji Tamara(Tamara)
Foto
Dobrý den, Tamaro, na základě Vašich osobních zkušeností se sama vztahům s muži bráníte, to vysíláte ve své auře a muži k Vám nepřichází. Vidím, že jste neměla zrovna pěkné zážitky a Vaše obavy a nepřístupnost je na místě. Duše je moudrá a nikdy by si nevybrala pro svou inkarnaci takovou zkoušku, aby jí nezvládla. Takže, co to znamená? Zkuste se uvolnit, nádech, výdech a jděte do toho. Pokud pochopíte sama sebe, své potřeby a budete opravdu chtít, muži se k Vám jen pohrnou a změní Váš dosavadní pohled na ně. Kde se můžete seznámit - jedná se o volnoaktivity, ve kterých Vás vidím. Setkání s mužem Vašich snů je nejbližší přes třetí osobu - ženu, nejspíš kamarádku. Tak se nebraňte společné návštěvě kina, bazénu atd. třeba právě tam potkáte svou lásku.
Dobrý den, zajímalo by mě zda potkám ještě nějakou lásku. Děkuji Alena(Alena)
Foto
Dobrý den, Alenko, jste zklamaná živtem a přestala jste věřit sama sobě, bojíte se vyjít ven mezi lidi. Stačí jedno Vaše rozhodnutí, uvolnění se a muži se srdíčkem na dlani jsou tady hned kolem Vás tři.
Buduještě překvapená hezkým vztahem?(Šárka)
Foto
Dobrý den, Šárko, pokud povolíte otěže své duši a necháte si muže přijít blíž pak ano. Nyní Vás cítím velice staženou s přísnou tváři. Ve svém aurickém poli dáváte mužům najevo to, že nikoho do svého života nepotřebujete. Pokud tuto "přísnost" v sobě přijmete a dovolíte si, aby k Vám muži přistoulili, budete se sama divit kolik se jich ve Vašem okolí objeví. No a pak už si stačí jen vybrat. Vím, ono se to píše jednoduše, ale ono to tak opravdu je. Zkuste to a uvidíte. Hodně štěstí.
Dobrý den, najde dcera 11.5.1983 13:20 Hranice, letos životního partnera? Děkuji.(mamis)
Foto
Dobrý den, Vaše dcera má nyní úplně jiné starosti než hledat životního partnera. Nyní se mi objevuje obklopená více muži, ale vztahy mezo nimi jsou zcela přátelské. Muž do jejího života, tedy vztah přichází až v říjnu tohoto roku. A to bude paráda, waw. Muž, jenž se k ní přiblíží bude podobného ladění jako ona sama. Krásná souhra dvou duší, které si budou rozumět. To, jestli spolu zůstanou bok po boku jako životní partneři nechte na ní. Každý člověk je režisérem svého života a má svobodné právo volby...to se týká i Vaší dcery, stejně tak jejího budoucího partnera.
Dobrý den, můžete mi prosím vyložit karty?(Jirka)
Foto
Dobrý den, Jirko, určitě ano, ráda, ale neposlal jste otázku, nemám na co odpovídat :-(
Dobrý den. Jak dlouho si ještě budu muset počkat na toho pravého muže, bude to letos? A co finance - zlepší se? (Miloslava 12.7. 64)(Minka)
Foto
Dobrý den, Minko, mužů ve Vašem životě vidím více. Vy jste dost náročná nejen k sobě, ale taky ke svému potencionálnímu partnerovi. Muži jsou okolo Vás a to docela hojně, takže zkuste změnit svůj žebříček hodnot směrem k partnerovi, pak určitě zahlédnete v tom davu i toho, na něhož čekáte. Kromě jiných mužů, co zde vidím, je zde objevuje jeden v červnu tohoto roku. Je velice vlídný, něžný a přichází s otevřenou náruční. To, zda ho přijmete d osvého života či nikoliv je pouze a jen na Vás.
Dobry den,prosim o vylozeni karet pro muj vztah, jsem narozena 25.7.56, manzel 7.7. 50. Dekuji. A.(alena)
Foto
Dobrý den, Alenko, Váš vztah je harmonický, krásně plyne. Jen jste se možná každý malinko pootočili. Vidím zde "zajeté koleje". To neznamená, že jste se odcizili nebo odtáhli či přestali mít rádi. Jen jste si jeden druhým více jisti, respektujete se, ale jdete vedle sebe, přesto každý sám. Přesto máte k sobě velmi blízko. Zkuste se více přiblížit jeden k druhému tím, co jste v dřívějších dobách dělali společně, z čeho jste měli radost, co Vás naplňovalo.
Dobrý den paní Evo, chci se zeptat na lásku a vztah, zda mě letos čeká. Nar. 6.12. 1968 ve 20.50 hod. Děkuji(Romana)
Foto
Dobrý den, Romano, láska a vztah se k Vám blíží mílovými kroky. Vy jste se dala jako by na ústup a dlouho očekávala splnění svého snu. Nyní vidím uvolnění napětí. Přichází k Vám muž, který bude velmi laskavý, milý, bude Vás hodně "rozmazlovat", tak se nechte :-) Muž přichází v dubnu lehošního roku. Hodně štěstí.
Mám dotaz paní Kalivodova, nad.28.6.1954 jestli se budu ještě vdávat, mám nabídku k sňatku,ale nevím jestli to mysli vážně. Majka děkuji a přeji hezky den(Majka)
Foto
Dobrý den, Majko,nabídka k sňatku je z upřímného srdce. Muž, jenž o Vás požádal o ruku je velice milý, respektuje Vás jako ženu a chce Vás do svého života. Dívám se dál, pokud se Vaše životní cesty propojí, co Vás čeká. Vztah bude uvolněný, respekt jeden ke druhému, cesta štěstí, klidu a nových zážitků.
jsem narozena 25.9.1968 a partner 21.6.1967. Jsme sexualne kompatibilni nebo nejsme? Dekuji. Morticia(Morticia)
Foto
Dobrý den, Morticio, Váš partner je pro vhodný, jak životně, tak sexuálně. Vidím zde vztahový posun, ale taky strach. Základní kameny vztahu jsou pevné, nebojte se s partnerem více hovořit o svých pouhách a přáních.
budu mít někdy děti?(renata)
Foto
Dobrý den, Renato. Vlastní děti mít budete a to hned tři - dvě holčičky a jednoho chlapečka.
Zdravim pani Evo, chtela bych se zeptat na moji budoucnost v lasce, zda potkam jeste pravou a cistou lasku bez predsudku. Nikol nar. 16.2.1976. Dekuji moc a preji krasny den.(Nikol)
Foto
Dobrý den, Nikol. Láska je u Vás, přesto se k Vám nemůže dostat blíž. Důvod? Vy se lásce bráníte. Vaše dušička je poškrábaná a Vy se bojíte, máte strach se otevřít dalšímu vztahu. Nyní máte před sebou rozhonutí, které pokud učiníte Vám prolomí tuto bariéru a muž přijde. Vidím léto (možná druhá polovina), kdy jste uvolněná, bez předsudků a v očekávání. Vaše rozhodnutí se má týkat sebepřijetí a dalšího možného vstupu partnera do Vašeho života. Hodně štěstí.
Dobrý den, chtěla bych se zeptat na budouctnost vztahu zdali potkám nějakou lásku .nar.14.1.1973 dekuji(martina)
Foto
Dobrý den, Martino, láska do Vašeho života se dostává blíž a blíž. V březnu potkáte muže, se kterým budete. Tento muž budete právě takový, jaký si přejete, aby byl. Máte zde karmické propojení vztahů což znamená, že by to mohl být i Váš životní partner. Je vyšší, tmavovlasý, usměvavý, veselý, milý a úžasně galantní. Hodně štěstí.