ONLINE CHAT
Dobrý den, mám Varikokélu, může to mít vliv na to, že moje ztopoření cca. po 10-15min ochabne ?? Děkuji. (Standa)
Foto
Varikokéla by neměla působit žádné potíže s erekcí, v některých případech (spíše výjimečně) může snižovat mužskou plodnost.
Dobrý den.Mám problémy s erekcí.Veškeré prostředky nabízené přes reklamu i díky dr.R.Uzla nefungují tak jak je propagováno.Pomozte.Diky(Jirka)
Foto
Řekl bych, že všechny prostředky nabízené přes reklamu, o kterých se tvrdí, že jsou na podporu erekce, vůbec nefungují. Stále mě udivuje, kolik lidí této klamavé reklamě věří. Učinná léčba erektilní dysfunkce je možná pouze (!) léky, které jsou na lékařský předpis.
Dobrý den, s partnerem jsme začali mít problémy v ložnici kvůli antidepresivům. Přítel se sice vzruší, ale bohužel mu hoodně dlouho trvá než se udělá a většinou už bohužel mu to ani nejde samotnému. Už před tím mu třeba trvalo 15 minut k tomu, abychom to dokončili, ale 30 minut už je jen trochu moc.(Veronika)
Foto
Užívání antidepresiv, bohužel prodlužuje tzv. ejakulační reflex, a tak muži, kteří je užívají, mají často potíže s prodlouženou ejakulací. Někdy pomáhá razantnější stimulace penisu, v některých připadech se může uvažovat o změně léku. Vždy je ale nutné preferovat léčbu základního onemocnění, tedy deprese.
Dobrý den, jsem bohužel nebo jak to nazvat v kategorii těch, kterým asi ujel vlak, prostě jsem ve věku 33 let a nemohu (nevím jestli díky nějakému psychickému bloku) najít partnerku. Obávám se, že pokud bych si jí našel a přišlo by na první sex, že jí asi dojde, že má před sebou panice. Čistě jenom teoreticky - bude snad pro měl lepší nikoho nehledat a zůstat sám po zbytek života nebo riskovat "trapas", který musí při prvním sexu přijít...?(Martin)
Foto
Tak, určitě to není ukvapené rozhodnutí, že jste ve 33. letech začal uvažovat o zahájení párového sexuálního života. Ale víte, že se říká, lepší později, než nikdy. Ničeho se ale nebojte. Koneckonců vaše první partnera nemusí vědět ani poznat, že se jedná o vaší první soulož.
Dobry den pane doktore, je mi 39 let, jsem rozvedena. Nikdy by me to ani ve fantasii nenapadlo, ale najednou zjistuji, ze jsem submisiv, zacinam preferovat nektere BDSM techniky... samotnou me to udivuje a moc nevim jak s tim nalozit, podat pripadnemu partnerovi..(Marta)
Foto
Záleží, co si pod pojmem submisiv představujete. Může se jednat o spoustu sexuálních aktivit. Od těch náznakových a neškodných až po opravdu nebezpečné. Máte-li spolehlivého partnera, kterému důvěřujete, můžete začít pomalu experimentovat.
Jak přimět manželku aby mi prováděla felaci penisu.(garance)
Foto
Zkuste ji o to požádat.
Dobrý den je mi 50 let a na sex nemám chuť už rok co to znamená? děkuji(Helča)
Foto
Postupný pokles sexuální touhy patří k věku. U každého se to projevuje jinak. Někto si zachová sexuální elán do vysokého stáří, někdo vyhoří už ve čtyřiceti. Záleží to na spoustě faktorů. Nejvíce na vašem založení, ale také na partnerovi, kterého máte vedle sebe.
Dobrý den pane doktore ,manžel je již asi pět let po operaci prostaty ,operace dopadla tak že o sexu nemůže být řeč.Dá se v této věci nějak pomoci nebo poradit.Trpí tím i jeho psychika.Děkuji za odpověď.(Ivana)
Foto
Muži po operaci prostaty mají častější sexuální problémy. Proto je dobré začít se sexem, co nejdříve po operaci. Odborně tomu říkáme rehabilitace penisu. Po delší době bývá návrat k normě již obtížnější, ale se vším se dá bojovat. Manžel by to měl řešit se svým urologem.
Dobrý den, je mi 39 let a zažila jsem několik rozchodů. Všechny vztahy zkrachovaly na mé neutuchající touze po sexu, který jsem si často vynucovala i násilím. Sex potřebuji k životu denodenně, stejně jako vodu nebo potravu. Jsem nymfomanka? (Alex srdíčková )
Foto
Určitě jste žena, která má ráda sex. Bylo by ideální, ale to sama dobře víte, abyste si našla partnera s podobným zaměřenín. Každý člověk, který vybočuje z určitého průměru se často dostává do potíží. A netýká se to jenom sexu.
chápu ,že většina mužů potřebuje uspokojit hlavně svojí potřebu,ale proč to chtějí pořád jenom rutině? to jim to fakt nepřijde vzrušivější když to člověk trochu ozvláštní?(eleanor)
Foto
Myslím, že se to asi netýká všech mužů. Někteří by určitě "ozvláštnění", jak píšete, uvítali, ale zase jim ho nedopřejí jejich partnerky.
Dobrý den, mám testosteron pod minimální hranicí, jakým přípravkem ho mohu doplnit? Již mi to činí potíže v partnerství.(karas)
Foto
Existuje několik léků, které obasují testosteron, ale k tomu abyste zahájil léčbu je nutná návštěva specialisty, nejlépe urologa a posouzení, jestli je terapie opravdu vhodná.
Chci se zeptat,jak tomu všemu rozumíte.Vždyť každý pár se musí dohodnout mezi sebou.(Novák Karel)
Foto
Všemu bohužel nerozumím a souhlasím s Vámi, že je nejlepší, když se pár dohodne mezi sebou sám. Ale ono je to někdy s tím dohadováním dost složité.
Dobrý den. Mám potíže s předčasnou ejakulací a nevím kam se obrátit o radu či pomoc. Kde bych měl začít. Moc děkuji za odpověď. (Milan)
Foto
Můžete začít o Vašeho praktického lékaře, který problém vyřeší nebo Vás odešle ke specialistovi, většinou sexuologovi nebo urologovi.
Kde jste získal tak dobré sexuologické znalosti,abyste mohl radit jiným lidem? Děkuji (Randy)
Foto
Vystudoval jsem lékařskou fakultu, složil dvě atestace z gynekologie,lékařské sexuologie a postgraduálně jsem na lékařské fakultě vystudoval psychopatologii.
Dobrý den. Je mi padesát let a začínám mít problémy s erekcí. Na začátku je to vždycky OK, ale po deseti minutách přichází náhlá smrt a je konec erekce, proto se nedostanu ani k vyvrcholení. K lékaři nepůjdu, protože je mi to trapné a sám si s tím nevím rady. Poradíte mi?(Andre Slawicky)
Foto
Poradím Vám, abyste šel k lékaři. Ten jediný Vám asi pomůže. Kupováním neúčinných, ale reklamou propagovaných doplňků stravy, určitě nic nevyřešíte.
Dobrý den, jsme s manželem skoro 20let, máme děti školního věku. V sexu zavládla rutina (1-2x týdně), líbání téměř nikdy a dotyky během dne rovněž ne. Ale co je horší, velmi mi vadí sledování manželových zlozvyků (šťourání v nose je ten nejmenší) a začíná mi být fyzicky protivný. Vážím si ho, mám ho ráda, ale nevím, jak toto překonat, na moje vyslovené přání, ať to přede mnou nedělá se jen směje.... Jak takový stav zvrátit - a udělat z činnosti nepříjemné - sexu - opět činnost příjemnou?!(Renata Hlavatá)
Foto
Váš problém ani tak nesouvisí se sexem, ale spíše s (ne)kultivovaností Vašeho manžela a jeho, řekněme, "zlozvyky". A to se mění velmi těžce.
Dobrý den,můj muž má potíže s předčasnou ejakulací,jít k lékaři se stydí. Poraďte mi prosím němaký lék,který mu mohu obstarat i já. Naše manželství tím dost trpí. Děkuji(Marie)
Foto
Bez lékařské pomoci to asi nepůjde, lék na předčasnou ejakulaci je pouze na lékařský předpis a před tím je nutné pacienta vyšetřit.
Dobrý den chtěla bych vědět jak souvisí onemocnění štítné žlázy a afektivní bipolární porucha se sexuálním životem?Na začátku našeho vztahu jsme měli sex přibližně 1týdně,postupně však úplně vymizel z našeho života,nyní už více než 3 měsíce není nic,přítel odmítá jakékoliv i nekoitální aktivity.Jsem zoufalá a nevím co dělat.děkuji (neznámá)
Foto
Bipolární porucha ve většině případů komplikuje sexuální život. V době deprese pacienti o sex nemají zájem, a v období mánie bývají tak zaneprázněni, že o sex také nestojí. Negativně se na tom podílí i léčba této poruchy. Poraďte se se svým psychiatrem.
Dobrý den, pane doktore. Ráda bych se zeptala na to, co mohu dělat, pokud nemám ráda a někdy cítím vysloveně odpor k orálnímu sexu, který mám poskytovat muži. Při styku problém není, není ani když má orální sex přijímat. Ale pokud mám partnera uspokojit ústy, mám blok. Penis mi nepřijde nijak lákavý. Je to divné? Můžu s tím něco dělat, překonat to? Nechci se cítit být do toho tlačená. Děkuji. (Beáta)
Foto
Některé ženy to tak mají. Obecně se s tím nic moc dělat nedá, zkuste to konpenzovat jinými sexuálními praktikami.
Jaký je rozdíl v účinku mezi Viagrou a Sildenafilem Teva.(Jirka.)
Foto
Chemicky se jedná o stejný lék. Rozdíl je pouze mezi firmou, která ho vyrábí a pravděpodobně i cenou.
Dobry vecer, jen bych opravdu velmi rada pozdravila pana doktora.... Jsem jeho byvala pacientka. Zdravi Marcela z Mallorcy :)(Marcela)
Foto
Dobrý den Marcelo, srdečně Vás zdravím, pozdravujte na Mallorce.
Dobrý den,je možno něčím ovlivnit množství ejakulátu?,(Jirka)
Foto
Moc ne. Leda po delší pohlavní abstinencí, když se po několika dnech ejakulát nahromadí. S věkem mužů množství ejakulátu obecně klesá.
Moje partnerka je schopná během jedné soulože zažít více než 20 mokrých orgasmů a vyprodukovat třeba i více než litr tekutiny .. Myslíte si, že je to obvyklé, nebo je výjimečná? :) .. Děkuji ..(Radek)
Foto
Určitě je to neobvyklé, ale takové ženy existují. Většina mužů Vám to může jenom závidět, přestoi že jsou ty časté výměny ložního prádla dost nepraktické.
Dobrý den, bude mi 60 let, mám vyšší tlak a jsem po mrtvici. V posledních letech trpím poruchami erekce, kamarádi mi doporučili Viagru. Není pro mne nebezpečná, poradte mi.(Tomáš H.)
Foto
O vhodnosti léčby se poraďte se svým lékařem. Obecně si ale myslím, že by to neměl být problém.
Dobrý den, jsem žena, 69 let stará. Můj vzhled odpovídá mému stáří, a zájem mužů o moji tělesnou stránku tomu odpovídá rovněž. Čili pro sex odpudivá. Co si mám však počít s tím, co se z této odpudivé skořápky kouká, co má erotické představy ženy v nejlepších létech, a co namísto virtuálních snů touží po reálné teplé mužské svalovině?! Aha, včil mudrujte...!(Julie)
Foto
Nic nepokazíte, když na sobě budete pracovat. Určitě se ještě někdo najde. A když ne, pamatujte, že autoerotika je klíčem k naší sexualitě.