Pátek 26. dubna 2024
Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav
Polojasno 14°C

Za dveřmi Zemanova štábu: Nejedlý se objímal s Kate a šuškal si s Chovancem

  • Autor: Vera Renovica - 
    29. 1. 2018
    12:00

    Na vítězném štábu Miloše Zemana lítaly v sobotu pěsti i padaly polibky. To ale byla jeho veřejná část. Co se dělo v zákulisí, tedy v apartmá čtyřhvězdičkového hotelu, kde sledovali výsledek prezident, jeho nejbližší a pár nečekaných hostů? To zjišťoval Blesk.

  • 1.Chovanec, Okamura i šéf ČEZ

    V Top Hotelu na pražském Chodově se v sobotu odpoledne slavilo. Zemanovi se totiž podařilo vyhrát nad Jiřím Drahošem, ač těsným výsledkem, a obhájit tak hradní post. Kromě něj měli v prezidentském apartmá důvod k oslavě i kontroverzní poradce Martin Nejedlý, kancléř Vratislav Mynář, první slečna Kateřina Zemanová či aktivní politici: lídr ČSSD Milan Chovanec a lídr SPD Tomio Okamura. Mezi vyvolenými, kteří směli „pařit“ v apartmá, byl i šéf polostátního energetického gigantu ČEZ Daniel Beneš či zpěvák a Zemanův fanda Daniel Hůlka.

    Martin Nejedlý v rozhovoru s úřadujícím šéfem ČSSD Milanem Chovancem Martin Nejedlý v rozhovoru s úřadujícím šéfem ČSSD Milanem Chovancem | Machan, Hykl

  • 2.Ticho a nečekaní hosté

    Jak informoval Blesk Okamura, musela být spousta věcí podle Zemana. „Během sledování počítání hlasů chtěl, aby byli všichni potichu a on se mohl soustředit,“ řekl.

    Další z přítomných, který ale nechtěl být jmenován, dodal, že některé věci hlavu státu překvapily. Například přítomnost Chovance, který je dobrý kamarád Nejedlého a který bude na únorovém sjezdu oficiálně kandidovat na šéfa ČSSD, mimo jiné proti expředsedovi Poslanecké sněmovny Janu Hamáčkovi nebo exhejtmanovi Jihočeského kraje Jiřímu Zimolovi, jenž už také oznámil kandidaturu. Právě Hamáčka by přitom Zeman v čele strany, kterou kdysi vedl, údajně viděl raději.

    Mezi vyvolenými byl také Okamurův druhý muž Radim Fiala, někdejší člen ODS (vpravo). Zády k oknu stojí Milan Chovanec (ČSSD). Mezi vyvolenými byl také Okamurův druhý muž Radim Fiala, někdejší člen ODS (vpravo). Zády k oknu stojí Milan Chovanec (ČSSD). | Machan, Hykl

  • 3.Zeman ze štábu ujel i Soukupovi

    Prezident v sobotu odjel ze štábu kolem šesté večerní, hodiny před jinými. Nedal rozhovor ani šéfovi TV Barrandov Jaromíru Soukupovi, který přitom exkluzivní počin avizoval na sociálních sítích i tiskovou zprávou.

    Jak Blesku řekl zdroj ze Zemanova štábu, mediální magnát byl velmi rozladěn. Zeman však nedal vítězný rozhovor žádnému z desítek médií, která o něj bojovala. Hradní mluvčí Jiří Ovčáček napsal Blesku, že si chce prezident po komplikovaném programu odpočinout. Už ve středu však bude na Hradě jmenovat soudce.

    Jaromír Soukup, majitel TV Barrandov, v rozhovoru se sportovním manažerem Miroslavem Černoškem Jaromír Soukup, majitel TV Barrandov, v rozhovoru se sportovním manažerem Miroslavem Černoškem | Machan, Hykl

  • 4.Překvapení jménem Kate

    Kromě manželky kancléře Alex Mynářové byla velkou ozdobou Zemanova týmu také jeho dcera Kateřina. Ta nečekaně přiletěla otce podpořit z Londýna, kde žije a studuje. Výhrou opojený poradce Martin Nejedlý jí možná děkoval i za to, že Zemanovi naháněla hlasy, když poslala před 1. kolem fotky, kterak mu dává v Británii hlas. Možná za něco jiného. A to skutečně medvědím objetím.

    Objímačka Martina Nejedlého, kontroverzního poradce s vazbami na Rusko, a prezidentovy dcery Kateřiny Zemanové Objímačka Martina Nejedlého, kontroverzního poradce s vazbami na Rusko, a prezidentovy dcery Kateřiny Zemanové | Machan, Hykl

  • 5.Zemanovo vítězství obrazem

    Video  Zeman po výhře ponížil reportéra ČT: „Mluvíte jako mutant.“ A pochválil Okamuru  - Lukáš Červený
    Video se připravuje ...

    Video  Napadení v Zemanově štábu: Jeho hosté zaútočili pěstmi na novináře  - Televize Seznam
    Video se připravuje ...

Doporučujeme
luder ( 30. ledna 2018 16:20 )

http://www.cum.sk/v/syQ0/nemecko-halle-mesto-je-uz-plne-nezadoucich

kajineknahrad ( 30. ledna 2018 11:03 )

Nejdříve šuškačka, potom šukačka. Hezky popořádku.

luder ( 30. ledna 2018 10:50 )

Z čl./Na Drahošově pochybné televizní show na ČT mne zaujala ještě jedna věc. Halasně vykřikoval, že nebyl členem KSČ a ukazoval na Zemana. Moc neriskoval, protože dobře ví, že seznamy se nezachovaly a bylo by možné ho usvědčit ze lži pouze pomocí svědků. Ti jsou mnohdy podplatitelní a lze je zastrašit. Jenže v roce 1989 my bylo čtyřicet a je naprosto vyloučené, že by na své pozici nebyl členem KSČ. To by už dávno dostal vyhazov pro politickou nespolehlivost. Tak úžasný vědec to zase nebyl. Zde mohu posloužit opět svojí zkušeností. Díky práci v rámci vojenské kontrarozvědky jsem byl dlouhodobě ušetřen verbování do KSČ a rizika vyhazovu pro politickou nespolehlivost. Neabsolvoval jsem tudíž VUML, kteří mi někteří „znalci“ na internetu připisují, ale druhou vysokou školu. Takže pokud Drahoš skutečně nebyl členem KSČ, dělo se tak v rámci vytváření krycí legendy pro plnění jiných úkolů. Celé jeho slavné lustrační osvědčení proto nemá ani hodnotu papíru, na němž je vytištěno, jak jsem popisoval už v minulém článku. Můj názor je spekulativní, nicméně ho logicky nelze vyvrátit.

Milos-Zeman ( 30. ledna 2018 10:35 )

Mí přátelé, jediné co zustavá po zklamání a bolavé hlavě z chlastu,což mají havloidi stále je to,že budou i nadále drahošovci a kavarensky odpad pomlouvat,udadávat,vymýšlet si na Zemana lži,intriky atd...No a co?Vždyt oni tím žijí a na nic jineho IQ nemají,tak nechme je ..Občas dostanou po držce,to schvaluji a občas je take umirnit neni ke škodě,ale jinak je ignorujte ale nepodcenujte.Je to sorta magorů škudců a to nadaváni je jedine co jim zustalo po zmařenych snech a projetych šancích. Česky lid svobodně rozhodl a tim to končí. Je to sorta existencí,které by na západě nechtěli ani k zametání chodníků,tak škodí zde.Budiž jim té jediné radosti dopřáno

vraba ( 30. ledna 2018 10:27 )

zavist je bezmezná hlavně blesku!!

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa