Sobota 27. dubna 2024
Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav
Polojasno 14°C
Nejčtenější
na Blesk.cz

Rathův otec po soudu: Doufám, že v té díře neumře!

Video se připravuje ...
20. srpna 2012
19:30

Soud rozhodl o výši kauce pro Davida Ratha. Je to neuvěřitelných 14 milionů Kč! U soudu byla i manželka Eva, která však neřekla médiím vůbec nic a stále se schovávala. Rathův otec Ratmír si posteskl, aby celá kauza nestála jeho syna život.

andrysovic ( 24. srpna 2012 15:50 )

iba3,věřte,že líp bych to nenapsala,ale co je nám to všechno platné oni budou krást všichni dále,protože ty prasata mají pořád málo,jen se na ně podívejte jak jsou všichni vyžraní a pořad jim to nestačí.Stačilo se dívat včera na Klause,jak na hradě byli sportovci,ten hnusák už pomalu ani krkem neotočí jak je vyžraný.Taky zloděj.Stačí si připomenout plnicí péro.

andrysovic ( 24. srpna 2012 09:49 )

Myslím,že všichni pláčeme na nesprávném hrobě,nejdřív něco o Rathovém otci,kdyby ho řádně vychoval,nemusel by se dneska bát,aby v kriminále neshnil a dále Rath je jen malá ryba proti těm všem zlodějům,kteří jsou a byli u moci,počínaje Klausem a konče posledním poslíčkem někde na ministerstvech.Slušný člověk se nedopočítá,kolik těch zlodějů už u nás zbohatlo a bohatne dál,ten jen zírá a modlí se,aby ten bordel už konečně někdo zastavil.

londynskypes ( 23. srpna 2012 12:49 )

tak doufam ,ze tam cipne co nejdrive

lunatic ( 21. srpna 2012 17:12 )

Nevím,jaký je výkon trestu,zde,v ČR,ale - ve vězení na Bahamách to údajně ujde;p.Koženého odtamtud propustili a ještě mu zdejší soud vyměřil náhradu škody ve výši 10 miliard Kč + navíc 10 let natvrdo!!! /cituji ortel Pražského městského soudu /. Takže,shrnu-li to,pan soudce byl k panu Rathovi více,než shovívavý . S Viktorem se nikdo nemazlil a nemá ani možnost propuštění na svobodu na kauci - na svobodě totiž je

nojasne ( 21. srpna 2012 15:06 )

Starej byl estébák a komunistická suině, ale odsouzen nikdy nebyl, protože práskání, podrazy a kariéra v KSČ nebyla trestným činem.

Zobrazit celou diskusi