Do loňského roku bylo možné si Pražskou sedmičku pouze zaběhnout. Teď na závodníky čeká 6 km běhu, 70 metrů plavby a 3 kilometry na kole. „I přes nepřízeň osudu, že nám na trase spadla strategická Trojská lávka do Vltavy, jsme to nevzdali a uspořádáme letošní Pražskou Sedmičku jako volný Triatlon,“ vysvětluje pořadatel Jan Hodač.

Triatlon pro nenáročné

Ačkoli slovo triatlon v rekreačních sportovcích vyvolá strach, není se čeho bát. Stále je akce spíše zábavě z pohybu. „Spíše než o sport tu však jde o radost z pohybu po nádherné běžecké trase podél břehu Vltavy, o přátelství mezi běžci naší Holešovické komunity o zážitky na každém kroku a samozřejmě o vtipné fotky a momentky, které při této akci díky pořádající Fotosféře vznikají,“ vysvětluje pořadatel.

Doprovodný program

Trasa začíná v ulici Jankovcova v business parku Classic 7 a končí v komunitní zahradě Prazelenině v ulici Varhulíkova. Na místě proběhne vyhlášení a ocenění nejlepších běžců a fotografů. Zároveň se můžete dát do řeči s dalšími účastníky závodu při opékání buřtů, pivě a grilování. Součástí bude i bigbítový koncert. Aktuální informace k Pražské sedmičce objevíte tady.

Kdy? 10. června od 12 do 18 hodin
Kde? Start: Jankovcova, cíl a večerní program: Varhulíkova 13
Vstupné? 150 korun

Fotogalerie
11 fotografií