Značky na ostrově vás navedou k záchodům, které jsou hned pod schody u mostu. Pokud se sem vydáte ve všední den, kdy se tady nekoná žádná akce, na frontu nenarazíte a pokud, tak minimální.

Zato pokud se sem vydáte o víkendu, počítejte i s patnácti minutami pročítání novinek na sociálních sítích. Pro každé pohlaví tady objevíte totiž jen dvě kabinky. Jakmile se dostanete na řadu, „hajzlbába“ vás vyzve k uhrazení deseti korun. Pokud však s sebou máte dítko mladší pěti let, může si dojít na záchod zdarma.

Až na ty fronty...

Projdete uličkou a vydáte se do kabinky. Potemnělé osvětlení dotváří minimalistický industriální styl. Kovová klika, kovový držák na bundu, kovový záchod i koš. Žádný zápach ani moči, ani sava, ale ani vůně.

Po vykonání potřeby si umyjete ruce v malé koupelně. Mají tady sice velké nástěnné zrcadlo, ale jen jedno umyvadlo. A tak, pokud si budete mydlit dlouho ruce, je pravděpodobné, že vás záhy vyžene další uživatel, který vyjde z protější kabinky. Poté už jen usušit ruce pod fukarem a můžete si jít užívat lenošení v trávě.

Hodnocení WC je na stupnici od 1 (nejhorší) do 10 (nejlepší):

Hodnocení: 9

Prohlédněte si prostředí WC na Střeleckém ostrově v této galerii:

Fotogalerie
12 fotografií