Z designu záchodů budete nadšení, rozhodně jdou s dobou. Připadáte si jako v letadle nebo v dálkových autobusech. Vše je tady totiž kovové, ani prkénko na míse neobjevíte. Bohužel na dámách i pánech objevíte jen dvě kabinky. A tak pokud nepřijdete v době, kdy je Kampa vylidněná, počkáte si tady pět i deset minut.

Co vás vyloženě zklame, je zápach. Ačkoli jsou záchody čisté a každá kabinka obsahuje toaletní papír i věšák na svršky a kabelku, močový odér vše pokazí.

A to není vše. Jakmile vykonáte potřebu, přijde další nepochopitelná věc. A to, že voda z kohoutku teče sekundu. Opravdu, jednu sekundu. Jakmile baterii zmáčknete, ani si nestihnete smýt mýdlo z rukou. A tak vám nakonec nezbude, než si levou držet tlačítko, abyste si umyli pravou ruku, a poté zase drželi pravou tlačíko pro umytí té levé.

Rozhodně to nejsou nejhorší záchody v Praze, ale čekali bychom od nich víc. Zvlášť, když za ně platíte 10 korun. Vydáte-li se totiž po mostu Legií na druhý břeh, objevíte tam sice ne tak moderní záchody, ale voňavé s dostatečně tekoucí vodou a za dobrovolný peníz.

Hodnocení WC na Kampě je na stupnici od 1 (nejhorší) do 10 (nejlepší):

Hodnocení: 5

Prohlédněte si prostředí WC na Kampě v této galerii:

Fotogalerie
10 fotografií

Naopak v podchodu v Kobylisích mají ukázkové toalety. S láskou se tam o ně stará paní Jaroslava. Na reportáž se podívejte v tomto díle Selfie z Prahy:

Video
Video se připravuje ...

Netradiční čtvrť v Praze, která stojí na hradbách! A krásné WC, kam si lidé chodí pokecat Matěj Smlsal, David Vaníček