Dámy vstupují vlevo, pánové vpravo. Na konci chodbičky je vylepená informační cedule. Pokud si potřebujete jen umýt ruce, zaplatíte pět korun. V případě vykonání potřeby si musíte připlatit tři koruny navíc, abyste si mohli vzít papírové prkénko a také toaletní papír.

Toaleťák totiž nenajdete v kabince. Budete si ho muset narolovat hned u vchodu při placení. Takže pokud by vám náhodou namotané množství nestačilo, máte smůlu.

Záchody působí čistě, nikde žádné exkrementy neobjevíte. Což se na řadě veřejných záchodků toho typu stává. Ovšem kabelku ani mikinu si tady nikde nepověsíte, háčky na odložení jim na těchto záchodech chybí. Zámek na dveřích je také nefunkční. 

Po vykonání potřeby se vydáte vstříc umyvadlům. Překvapením je, že zrcadla objevíte ve druhém koutě místnosti, zatímco při mytí můžete pozorovat čistotu kachliček před sebou. Nakonec už si jen usušíte ruce pod tamějším fukarem a vydáte se vstříc centru.

WC hlídka uděluje 5 bodů z 10

Podívejte se na fotky záchodů na Náměstí Republiky:

Fotogalerie
13 fotografií

V Kobylisích mají zřejmě nejútulnější záchody v Praze. O čistotu i výzdobu se stará paní Jaroslava. Podívejte se na reportáž v tomto díle pořadu Selfie z Prahy:

Video
Video se připravuje ...

Netradiční čtvrť v Praze, která stojí na hradbách! A krásné WC, kam si lidé chodí pokecat. Matěj Smlsal, David Vaníček