„Je nám ctí, že za námi tato hvězda X Factoru i přes nadupaný program z Velké Británie dorazí. Kromě toho vystoupí i protagonisté nejúspěšnějšího českého muzikálu Děti ráje,“ uvedl za pořadatele Bedřich Snášel, majitel agentury OnePR.

Samanthě Atkinson se po soutěži X Factor změnil život. Žena, která se do té doby živila jako bytná, se najednou začala objevovat po boku světově známých zpěváků a zpěvaček. Na jednom koncertu vystupovala například společně s Adele (28), několikanásobnou držitelkou ceny Grammy.

Programem hosty provede moderátor Libor Bouček společně s Orchestrem Karla Vlacha. Hosté galavečera se mohou těšit i na zpěvačky: Lenny a Ewa Farna. „Noc uzavře vystoupení Queenie, kteří si zakládají na přesném pojetí písní slavné kapely Queen,“ doplnil Snášel.

Finalistka loňského ročníku pěvecké soutěže X Factor ve Velké Británii Samantha Atkinson se stane hlavní hvězdou Plesu jako Brno.
Autor: Profimedia

Na Ples jako Brno v předprodeji aktuálně zůstává už jen 6 VIP vstupenek (kus za 11 979 korun) a 23 Exclusive lístků (kus za 8 712 korun). Vstupenky Premium (kus za  5 929 korun) jsou již vyprodány.

Fotogalerie
12 fotografií